Her finder du alle informationer om slutspillet til europamesterskabet i fodbold som i 2025 spilles i Schweiz. De otte bedste hold fra slutrundens gruppespil går videre til slutspillet. For at gå hele vejen til den endelige kamp om guldet må man først nå videre fra kvartfinalen og semifinalen. Slutspillet indledes med de første kvartfinaler d. 16. juli og afsluttes med den store EM-finale på St. Jakobs-Park d. 27. juli 2025.

Slutspilsoversigt fodbold-EM 2025

Slutspilstræet og kampprogrammet for samtlige kampe under slutspillet vil blive opdateret så snart det står klart hvilke hold der går videre til de forskellige kampe. Ud fra UEFA’s færdige fordelingsnøgle står det allerede nu klart hvilke hold der kommer til at spille mod hinanden i kvartfinalerne. Derefter er det holdenes egne indsatser som afgør deres kommende modstandere.

Kampoversigt slutspillet EM 2025

Dato Kamp Værtsby
Onsdag d. 16. juli 2025 Kvartfinale 1 Geneve
Torsdag d. 17. juli 2025 Kvartfinale 2 Zürich
Fredag d. 18. juli 2025 Kvartfinale 3 Bern
Lørdag d. 19. juli 2025 Kvartfinale 4 Basel
Tirsdag d. 22. juli 2025 Semifinale 1 Geneve
Onsdag d. 23. juli 2025 Semifinale 2 Zürich
Søndag d. 27. juli 2025 Finalen Basel

Samtlige kampe i kampprogrammet er angivet i dansk tid.

🏆 Sådan spilles slutspillet til fodbold-EM 2025

I slutspillet er det vind eller forsvind i alle kampe. De otte hold som har klaret sig hele vejen hertil har alle den store EM-finale som det endelige mål, men det er kun to landshold der kan nå hertil. På denne side finder du alle informationer om hvordan slutspillet til EM 2025 foregår.

🏟 Hvor spilles slutspilskampene?

Ud af de otte værtsbyer vil fire være involveret i slutspillet om mesterskabet. Det er Basel, Bern, Genève og Zürich, som alle har de største stadioner at byde på.

I kvartfinalerne vil de fire byer hver være vært for en kamp. Semifinalerne ved EM 2025 spilles derefter på Stade de Genève i Genève og Letzigrund i Zürich.

Den store finale ved EM 2025 spilles på det klassiske St Jakob-Park i Basel. Dette stadion blev åbnet i 2001 og har tidligere været vært for EM-kampe under mændenes mesterskab i 2008. Stadionet er det største i Schweiz og et oplagt sted at krone den næste europamester.

⚽️ Hvilke hold går videre til EM-slutspillet?

Det er ikke let at nå hele vejen til en EM-finale. Først skal du præstere godt nok i dine tre gruppespilskampe til at få de point, der skal til for at overhale dine modstandere. For at være sikker på en playoff-plads skal man være et af de to bedste hold i sin gruppe.

Selv hvis du bliver nummer tre i din gruppe, har du mulighed for at gå videre til EM for herrer, men du skal gøre det bedre end de andre hold i din gruppe. Kun fire af de seks tredjepladser kan gå videre. Det afgøres ved at sammenligne holdenes akkumulerede point, og de fire bedste hold går videre til slutspillet. Hvis holdene har samme point, bruges målforskellen i stedet. Dette gælder dog ikke for kvinde-EM 2025, hvor alle gruppevindere er tvunget til at forlade mesterskabet.

For at sikre sig en plads i toppen af tabellen skal et hold normalt score i mindst to af sine kampe. I nogle tilfælde kan en sejr på tre point være nok til at blive en af de tre bedste, men det afhænger også af, hvordan holdene i de andre grupper klarer sig.

Gruppetreernes avancement i tidligere udgaver af EM i herrefodbold

Ottendedelsfinaler og et slutspil med 16 hold blev indført til EM i herrefodbold 2016 i Frankrig, hvilket betød at fire treere fra seks grupper gik videre til ottendedelsfinalerne for at fylde pladserne her. Den første gang (2016) blev det utroligt lige mellem gruppetreerne. Også under EM 2020 (som blev spillet i 2021) var det meget lige mellem alle gruppetreere. Tre hold gik videre med fire point, og Ukraine gik videre som den fjerde gruppetreer med tre point og en bedre målforskel end Finland som gik glip af ottendedelsfinalen med et mål.

+/- i rankingen nedenfor står for målforskel. Portugal, Tjekkiet, Schweiz og Ukraine gik videre til ottendedelsfinalen. Finland og Slovakiet gik ikke videre på grund af målscoren.

Ranking af gruppetreerne til EM-2020
1. Portugal 4p +1
2. Tjekkiet 4p +1
3. Schweiz 4p -1
4.
Ukraine 3p -1
5. Finland 3p -2
6. Slovakiet 3p -5

🤷🏼Hvordan foregår slutspillet?

Synes du det er svært at blive klog på slutspillet til fodbold-EM? Det er helt forståeligt! Der er en række forskellige kampe og kampomgange at holde styr på, og her har vi opsummeret alt det du har brug for at vide om den endelige afgørelse af europamesterskabet.

Kvartfinaler

Efter et par hviledage starter slutspillet med kvartfinalerne den 16., 17., 18. og 19. juli 2025. Her er datoer og tidspunkter for alle kvartfinaler. Vinderne af disse kampe går videre til semifinalerne. Tiderne vil blive opdateret, når de er tilgængelige.

  • Onsdag 16. juli Kvartfinale 1 (spilles i Genève)
  • Torsdag 17. juli Kvartfinale 2 (spilles i Zürich)
  • Fredag 18. juli Kvartfinale 3 (spilles i Bern)
  • Lørdag 19. juli Kvartfinale 4 (spilles i Basel)

Semifinaler

Efter kvartfinalerne er der to dage uden EM-kampe, inden semifinalerne spilles den 22. og 23. juli 2025. Her er datoer og tidspunkter for alle semifinalerne. Vinderne af disse kampe går videre til EM-finalen i fodbold den 27. juli.

  • Tirsdag 22. juli Semifinale 1 (spilles i Genève)
  • Onsdag 23. juli Semifinale 2 (spilles i Zürich)

Spilles der ingen bronzekamp til EM?

Siden 1984 har man ikke længere spillet nogen kamp om tredjepladsen til europamesterskabet i fodbold. I stedet må de to hold som taber semifinalerne dele bronzen.

🥇 Finalen til fodbold-EM 2025

Den allersidste og afgørende kamp i mesterskabet bliver spillet på St. Jakob-Park i den schweiziske by Basel. Søndag den 27. juli 2025 vil europæisk fodbolds øjne være rettet mod dette sted, og en ny europamester vil blive kronet foran mere end 38.000 tilskuere. Kampen starter kl. 21.00 dansk tid og vil blive set af mange danskere. Specielt hvis de danske landsholdskvinder formår at nå hele vejen dertil.

Hvor spilles EM-finalen i 2024?

Finalen til Europamesterskabet i Tyskland spilles selvfølgelig på det historiske Olympiastadion i Berlin. Opførelsen af stadionet begyndte i 1934, og stadionet stod færdigt to år senere, og siden har det været et traditionelt stadion i Tyskland trods et par renoveringer. Det er desuden nationalstadion for det tyske landshold og kommer til at afholde gruppespilskampe, en ottendedelsfinale, en kvartfinale og den store EM-finale til europamesterskabet 2024.

Olympiastadion i Berlin rummer 74.000 tilskuere og har en bane af naturgræs. Stadionet ejes af den tyske regering og Bundesligaklubben Hertha Berlin plejer at spille sine kampe her. Sommer-OL 1936 fandt sted på stadionet og et gruppespil til fodbold-VM 1974 samt åbningskampen til kvindernes VM 2011, Champions League-finalen for herrer i 2015 og selvfølgelig VM-finalen i 2006 på herresiden. Det er altså et historisk stadion hvor mange store begivenheder har fundet sted.

Hvor blev EM-finalen i 2021 spillet?

Wembley Stadium

EM-finalen til EM i 2020 blev som bekendt spillet i 2021 nærmere bestemt d. 11. juli 2021. Finalekampen blev spillet på Englands nationalstadion Wembley Stadium i London. England var desuden i finalen men måtte se sig besejret af Italien som vandt sit andet EM-guld i historien. Finalen (som blev afgjort på straffespark) blev set af knap 67.000 fans på Wembley.

Wembley Arena er et traditionsrigt stadion. I 1923 var stadionet færdigbygget og i de første år var publikumskapaciteten på hele 127.000 tilskuere. Efter man byggede stadionet om formindskede man dog antallet af publikum til 82.000 tilskuere. I år 2000 blev stadionet lukket, og tre år senere blev stadionet revet ned. I årene 2003 – 2007 blev der bygget et nyt, moderne stadion på det samme sted hvor det gamle stod. Det blev indviet sidst i marts 2007.

Mellem 2016 og 2018 var Wembley hjemmebane for fodboldholdet Tottenham Hotspur i forbindelse med at deres stadion Tottenham Hotspur Stadium blev bygget om. Foruden at lægge sted til fodbold har Wembley Stadium også fungeret som koncertstadion og været vært for NFL-kampe og speedway-VM.

🥅 Hvilke hold mødes til EM-slutspillet?

Slutspillet er udformet på en måde som betyder at hold som spiller mod hinanden i gruppespillet ikke kan komme til at spille mod hinanden igen før det hele begynder at spidse til. To hold fra samme gruppe kan tidligst spille mod hinanden igen i semifinalen, og i disse kampe plejer der at være en vis revanchelyst hos det hold der mistede point i slutrundens tidligere fase.

Her præsenterer vi den fordelingsnøgle som UEFA bruger til slutspillet til fodbold-EM 2025. Ved hjælp af denne kan du regne ud hvilke opgør der er mulige i de kommende kampe i slutspillet.

Kvartfinale 1: Vinder gruppe A – andenplads gruppe B
Kvartfinale 2: Vinder gruppe C – andenplads gruppe D
Kvartfinale 3: Vinder gruppe B – andenplads gruppe A
Kvartfinale 4: Vinder gruppe D- andenplads gruppe C

Semifinale 1: Vinderen kvartfinale 1 – Vinderen kvartfinale 1
Semifinale 2: Vinderen kvartfinale 4 – Vinderen kvartfinale 2

Finale: Vinderen af semifinale 1 – Vinderen af semifinale 2

🏆 Hvem vandt fodbold-EM 2022?

England vandt finalen ved EM i 2022, gik videre fra gruppespillet som et af de bedste hold og nåede endelig frem til den store finale. Her mødte de Tyskland på Wembley og besejrede dem 2-1 efter en spændende forlænget spilletid.

🇩🇰 Har Danmark vundet fodbold EM?

Ja, de danske herrer vandt EM i 1992.

⚽ Hvem kan Danmark komme til at spille mod i slutspillet?

Hvilke modstandere der venter for Danmark ved et eventuelt avancement til slutspillet afhænger af, hvilken placering holdet måtte opnå i gruppen.

⭐ Tidligere finalekampe til fodbold-EM

Finalerne til fodbold-EM følges hvert år af millioner af fans fra hele verden, og også hos de danske fans er der stor interesse – uanset hvilke hold der spiller. Finalerne er mange gange blevet afgjort under stor dramatik og her har vi oplistet alle finalekampene som er blevet spillet i slutrundens historie.

Herrelandsholdet

EM 1960 i Frankrig

Sovjetunionen og Jugoslavien vandt deres semifinaler (hvilket var de første kampe der blev spillet under slutrunden) og gik dermed videre til den allerførste EM-finale på Parc des Princes i Paris. Her indtog Jugoslavien føringen lige inden pausen, og da holdet igen kom ud på banen lykkedes det Sovjetunionen at udligne. Kampen måtte afgøres i forlængelsen, hvor Sovjetunionen scorede det afgørende mål.

EM 1964 i Spanien

Sovjetunionen nåede endnu en gang finalen og spillede denne gang mod det spanske landshold. Seks minutter inde i kampen lykkedes det Spanien at indtage en føring, men kort efter udlignede de regerende mestre. Spanske Marcelino kunne til sidst afgøre kampen i dens sidste minutter, da han bragte resultatet til 2-1 til Spanien.

EM 1968 i Italien

Jugoslavien og værtsnationen Italien nåede til EM-finalen, hvor sidstnævnte vandt sin semifinale efter en uafgjort kamp mod Sovjetunionen. Finalen sluttede 1-1 efter ordinær spilletid og for at finde en vinder spillede man en returkamp to dage senere. Her var det Italien der præsterede bedst og vandt kampen med 2-0.

EM 1972 i Belgien

Det sovjetiske landshold nåede i sin tredje EM-finale, hvor de spillede mod Vesttyskland. Gerhard ”Gerd” Müller blev dobbelt målskytte for det tyske landshold, som vandt kampen med cifrene 3-0.

EM 1976 i Jugoslavien

Begge slutrundens semifinaler måtte ud i tillægstiden, hvor det lykkedes Tjekkoslovakiet og Vesttyskland at vinde deres kampe efter de hver især havde scoret to mål i tillægstiden. Finalen måtte afgøres med en straffesparkskonkurrence efter at Vesttyskland havde udlignet i det 89. minut. Tjekkoslovakiet scorede på alle frem straffespark og opnåede dermed titlen som europamester.

EM i 1980 i Italien

For første gang deltog 8 hold i slutrunden som begyndte med et gruppespil, hvor holdene blev inddelt i to grupper á fire hold. Vesttyskland og Belgien vandt de to grupper og kvalificerede sig dermed direkte til EM-finalen. Her tog Vesttyskland hurtigt føringen, og Belgien udlignede mod slutningen af kampen på straffe. Det lykkedes dog Vesttysklands Horst Hrubesch at score sit andet mål i kampen og dermed afgøre det hele.

EM i 1984 i Frankrig

Frankrig nåede til EM-finalen på hjemmebane efter at have vundet over Portugal i tillægstiden i semifinalen. Spanien vandt deres semifinale mod Danmark på straffespark. Finalekampen mellem de to hold var længe uden mål men et stykke inde i anden halvleg blev kampens første mål scoret af det franske hold. Holdet satte siden et punktum for kampen i dens sidste minut.

EM 1988 i Vesttyskland

Holland nåede for første gang i EM-finalen, hvor de spillede mod erfarne Sovjetunionen. Det hollandske hold var det eneste der lykkedes med at score under kampen, som sluttede med cifrene 2-0.

EM 1992 i Sverige

Tyskland nåede til den store finale efter at have vundet over Sverige i semifinalen med 3-2. I den anden kamp nåede Danmark i finalen efter en straffesparkskonkurrence mod de regerende mestre Holland. Det danske hold vandt til sidst kampen med 2-0 og blev det første nordiske hold der vandt EM-guldet.

EM 1996 i England

Her blev EM spillet for første gang med hele 16 deltagende lande og et slutspil som omfattede kvartfinaler. De to semifinaler mellem Frankrig og Tjekkiet samt Tyskland og England måtte begge afgøres af straffesparkskonkurrencer, og Tyskland og Tjekkiet gik videre til finalen. Det blev en dramatisk finale som sluttede 2-1 efter tyske Oliver Bierhoff afgjorde finalen med sit golden goal-mål i forlængelsen.

EM 2000 i Belgien og Holland

Frankrig nåede i EM-finalen efter at have afgjort deres semifinale mod Portugal via et golden goal. Italien tog den anden plads i finalen efter at have vundet over Holland på straffe. Også i den store finale blev det et gyldent skud der kom til at afgøre kampen, som sluttede 1-1 i den ordinære spilletid. Frankrig David Sergio Trezeguet var stjernen som satte punktum for kampen i det 103. minut.

EM 2004 i Portugal

Stornationen Portugal gik videre til finalen efter at have vundet over Holland i semifinalen. Grækenland og Tjekkiet spillede mod hinanden i den anden semifinale, og efter der ikke var blevet scoret nogen mål i den ordinære spilletid, gik kampen videre til forlængelse. Her scorede Grækenland det eneste mål og gik videre til finalen. Her scorede holdet det eneste mål og grækerne kunne dermed noget overraskende tage guldet med hjem efter deres tilbagevenden til EM efter 24 års fravær.

EM 2008 i Østrig og Schweiz

Tyskland og Spanien var de hold der spillede mod hinanden i EM-finalen, efter at have vundet over hhv. Tyrkiet og Rusland i semifinalerne. Det spanske landshold var det eneste der lykkedes at score i finalens 90 minutter, og Spanien vandt kampen med 1-0.

EM 2012 i Polen og Ukraine

De regerende mestre Spanien nåede igen i EM-finalen efter de havde vundet deres semifinale mod Portugal efter straffesparkskonkurrence. Italien vandt den anden semifinale mod Tyskland efter en tidlig tomålsføring. Finalen på Kievs Olympiastadion blev en stor spansk fest, og det lykkedes holdet at forsvare guldet med en 4-0 sejr.

EM 2016 i Frankrig

Slutrunden blev udvidet til 24 hold, og holdene der spillede i finalen var Portugal og hjemmebaneholdet Frankrig. I lang tid blev der ikke scoret nogen mål i kampen, og den måtte afgøres i forlængelsen. Efter 19 minutter lykkedes det Eder at score og sikre Portugal guldet.

EM 2020 i Europa

En lang og speciel EM-slutrunde (som blev spillet i 2021) forskellige steder i hele Europa blev afsluttet på Wembley Stadium i London, hvor hjemmebaneholdet England stod i EM-finalen mod Italien. Begge hold havde imponeret stort på vejen dertil, og mange anså England for at være favoritter, da de spillede EM-finalen på hjemmebane. Luke Shaw gav desuden England en føring efter bare to minutter, men Leonardo Bonucci udlignede for Italien inden den ordinære spilletid var slut. Efter en forlængelse uden mål gik finalen videre til straffesparkskonkurrence, hvor Italien trak det længste strå og blev europamestre for anden gang i landets historie.

Kvindelandsholdet

EM for kvinder 1984 i Göteborg & London

For knap 40 år siden blev den første officielle EM-finale for kvinder sparket i gang og det blev den i Göteborg. Her blev finalen i EM spillet i dobbeltkampe, i et mesterskab som ikke havde nogen egentlig værtsnation. Da Sverige spillede mod England i EM-finalen, blev den første finalekamp spillet i Göteborg, mens returkampen blev spillet i Luton.

De to jævnbyrdige lande spillede den første finale d. 12. maj, hvor Sverige vandt 1 – 0 på hjemmebane, efter at Pia Sundhage havde scoret kampens eneste mål. Returkampen i England fandt sted knap to uger senere. Der vandt England kampen efter ordinær spilletid med 1 – 0, hvilket betød, at EM-finalen gik videre til straffesparkskonkurrence, som det var tilfældet dengang.

I straffesparkskonkurrencen skulle Pia Sundhage skyde det femte og afgørende straffespark, hvilket hun gjorde på allerbedste vis. Sverige vandt altså den måde sin allerførste EM-finale for kvinder.

EM for kvinder 1987 i Norge

Norge var vært for europamesterskabet i 1987 og de blev også europamestre for første gang. Sverige ønskede at gentage guldbraget fra 1984 og vores broderland nåede også frem til den store EM-finale. Det var Sverige mod Norge i et skandinavisk derby, hvor Norge trak det længste strå foran hjemmepublikummet. Norges stjerne Trude Stendal scorede til 1 – 0 for Norge i den første halvleg. Og Stendal øgede senere den norske føring til 2 – 0 i det 72. minut. Få minutter senere reducerede Lena Videkull for Sverige, men de svenske kvinder kom aldrig nærmere end det. EM-guldet gik til Norge efter en gyser af en finale.

EM for kvinder 1989 i Vesttyskland

I 1989, det samme år som Berlinmuren faldt, tog Vesttyskland sit første og også sidste EM-guld som nation. Og det gjorde man på hjemmebane. Efter at Norge sendte Sverige ud i semifinalen, mødtes Vesttyskland og Norge i finalen. Men dér var der en klasseforskel. Vesttyskland førte med 3 – 0 ved pausen og vandt til sidst med 4 – 1 og kunne sikre sig EM-guldet.

EM for kvinder 1991 i Danmark

Vesttyskland var blevet et forenet Tyskland og tog under det tyske flag den anden EM-guldmedalje i træk. Det gjorde man på dansk grund efter Norge endnu en gang blev besejret i finalen. Denne finale blev dog mere lige end den to år tidligere. Kampen blev afgjort i forlængelsen, hvor Tyskland trak det længste strå med to mål i forlængelsen.

EM for kvinder 1993 i Italien

Efter to tabte finaler i træk til EM, så viste Norge sin fulde styrke under EM i 1993. I finalen spillede man mod værtsnationen Italien, et italiensk landshold som aldrig tidligere havde været i finalen. Norge kunne med sin rutine til sidst vinde finalen med 1 – 0. Birthe Hegstad afgjorde EM-finalen i det 75. minut og kunne tage den anden europamestertitel hjem til Norge.

EM for kvinder 1995 i Tyskland

EM i 1995 blev spillet i fire forskellige lande, herunder i Sverige, mens finalen blev spillet i tyske Kaiserslautern. Efter at have været ude af finalen i nogle år, så nåede Sverige til EM-finalen i 1995, hvor man spillede mod hjemmeholdet Tyskland. Trods et tidligt svensk føringsmål scoret af Malin Andersson efter kun seks minutter, så vendte Tyskland kampen til sin fordel og scorede tre mål i træk. Anneli Andeléns reducering i det 89. minut var ikke nok for Sverige. Det blev til endnu en EM-sølvmedalje til Sveriges medaljeskab og endnu en guldpokal til de tyske kvinder.

EM for kvinder 1997 i Norge & Sverige

Trods værtsskabet så var hverken Norge eller Sverige med i EM-finalen i 1997, hvilket aldrig var sket tidligere. I stedet blev finalen spillet mellem Tyskland og Italien. Her gik Tyskland, som så mange gange før, sejrende ud af kampen. Tyskerne vandt med 2 – 0 efter mål af Birgit Prinz og Sandra Minnert.

EM for kvinder 2001 i Tyskland

Sverige forlod EM-finalen efter et meget hårdt nederlag i 2021. Sverige mødte værtsnationen Tyskland i finalen og efter 90 spillede minutter stod det 0 – 0. Det unge svenske hold med blandt andet Hanna Ljungberg, Victoria Svensson, Caroline Jönsson, Therese Sjögran, Hanna Marklund og Malin Moström kunne dog ikke holde stand under forlængelsen. Claudia Müller løb sig fri i det 98. minut og scorede kampens eneste mål og sikrede dermed EM-guldet til Tyskland endnu en gang.

EM for kvinder 2005 i England

EM 2005 var skæbnesvangert for Sverige, som måtte se sig besejrede i semifinalen af Norge efter en gyser af en forlængelse. Nordmændene kom altså til finalen, hvor Tyskland ikke overraskende ventede. Tyskland blev også en for stor mundfuld, og de vandt med 3 – 1 efter mål af Inka Grings, Birgit Prinz og Renate Lingor.

EM for kvinder 2009 i Finland

Finalen i finske Helsinki i 2009 var en ulige affære. For første gang nogensinde i historien nåede England til EM-finalen. Men dér ventede store stygge Tyskland som sædvanligt. Selvom England var godt med i starten, så gik det galt bag Englands målmand. Tyskland vandt til sidst EM-finalen med 6 – 2 i europamesterskabets hidtil mest ulige finale.

EM for kvinder 2013 i Sverige

Der blev spillet slutrunde i Sverige i 2013 og svenske Lotta Schelin vandt prisen som slutrundens bedste målscorer med sine fem mål. Men det blev ikke til EM-guld og heller ikke sølv. Som så mange gange før var det Tyskland og Norge, som kom i finalen, og endnu engang vandt Tyskland. Cirka 41.000 tilskuere på Friends Arena så Anja Mittag afgøre EM-finalen i det 49. minut med kampens eneste mål. Det blev altså endnu engang til EM-guld til Tyskland.

EM for kvinder 2017 i Holland

I 2017 var det hverken Norges, Sveriges eller Tysklands tur til at vinde guld. I stedet var det året, hvor Danmark nåede i finalen. Det meste af Europas opmærksomhed blev dog rettet mod de orange fra Holland. Hjemmeholdet med blandt andet Vivianne Miedema og Lieke Martens i spidsen spillede blændende fodbold, som til sidst resulterede i EM-guld på hjemmebane. Danmark blev besejret i finalen med 4 – 2, og Holland kunne tage deres første EM-guld med hjem.

EM for kvinder 2022 i England

Præcis som til herrernes EM et år før blev den store finale spillet på Wembley Stadium, og igen lykkedes det for det engelske hold at nå hertil. Kvindernes modstander blev Tyskland, som i det 79. minut lykkedes med at udligne til stillingen 1-1. Kampen måtte dermed gå videre til forlængelse, hvor Chloe Kelly blev hele Englands helt, da hun scorede det afgørende mål i minut nummer 110 foran et publikum på 87.000 tilskuere.