Her præsenterer vi TV-tiderne for samtlige kvalifikationskampe. Rettighederne til at sende herrelandsholdets kampe tilhører TV2, og de vil blive sendt på deres hovedkanal. Kvalifikationskampene spilles mellem marts og november 2023, og playoff-kampene finder sted i marts 2024.

Bemærk at det er starttiderne for kampene der ses i tabellen, og at det kan ske at udsendelsen begynder et stykke tid inden kickoff.

TV-TIDER FOR FODBOLD-EM KVALIFIKATIONEN

Georgien - Grækenland
Ukraine - Island
Wales - Polen

Alle kamptider i vores EM-kvalifikationstabel er angivet i dansk tid. Vær opmærksom på at ændringer kan ske med kort varsel samt at fodbold-em.com ikke er ansvarlig for dette.

📺 Komplet TV-oversigt for EM-kvalifikationen 2023/2024

Kvalifikationen til europamesterskabet i fodbold sendes på TV2, som har rettighederne til at sende herrelandsholdets kampe.

TV-rettigheder for kommende EM-kvalifikationer

TV2 har sammen med DR sikret sig rettighederne til herrernes EM i 2024 og 2028. DR indgik i 2018 en seksårig aftale med DBU om tv-rettighederne til kvindelandsholdets hjemmekampe, men det står endnu ikke klart om DR også får rettighederne til kvindernes EM-slutrunde i 2025, eventuelt i samarbejde med TV2.

🇩🇰  Sendinger fra Danmarks kvalifikationskampe

Danmarks kampe er selvfølgelig dem som danskerne har størst interesse i. I de bedste sendetider vil du kunne følge alle Danmarks kampe på TV2’s kanaler. Hvis holdet går videre til EM-playoffen gælder det samme for disse kampe. Herunder ser du alle spilledatoer og kamptider for Danmarks EM-kvalifikation. Danmark spiller mod Finland, Slovenien, Kasakhstan, Nordirland og San Marino.

  • 23. marts 2023 kl. 20:45: Danmark – Finland, Parken, København
  • 26. marts 2023 kl.15:00: Kasakhstan – Danmark, Astana Arena, Astana
  • 16. juni 2023 kl. 20:45: Danmark – Nordirland, Parken, København
  • 19. juni 2023 kl. 20:45: Slovenien – Danmark, Stadion Stožice, Ljubljana
  • 7. september 2023 kl. 20:45: Danmark – San Marino, Parken, København
  • 10. september 2023 kl. 18:00: Finland – Danmark, Helsinki Olympiske Stadion, Helsinki
  • 14. oktober 2023 kl. 20:45: Danmark – Kasakhstan, Parken, København
  • 17. oktober 2023 kl. 20:45: San Marino – Danmark, San Marino Stadion, Serravalle
  • 17. november 2023 kl. 20:45: Danmark – Slovenien, Parken, København
  • 20. november 2023 kl. 20:45: Nordirland – Danmark, Windsor Park, Belfast

Samtlige tider er angivet i dansk tid.

🖥️ Følg kvalifikationen online – stream EM-kvalifikationen

Du kan se Danmarks kampe på TV2 Play med pakken Favorit. Vil du se alt landsholdsfodbold skal du vælge Favorit + Sport.

Kan jeg streame kampene fra EM-kvalifikationen?

Hos TV2 Play kan du streame Danmarks kampe og muligvis andre kampe i kvalifikationen.

Stream kvalifikationen til fodbold-EM på din mobil eller tablet

En stor fordel ved at streame kvalifikationskampene er at du kan se dem hvor end du befinder dig. Det eneste der kræves er en tablet eller en mobiltelefon med internetforbindelse. Det nemmeste er at downloade TV2 Plays egen app (som er tilgængelig på iOS og Android). Log derefter ind for at se dine tidligere streams, som du så kan genoptage når det passer dig.

Følg kvalifikationskampene hos spilfirmaerne

Hvis du ikke vil betale for en konto hos TV2 Play, men stadigvæk vil have muligheden for at se flere kampe end der vises på flow-TV, så kan et alternativ være at registrere sig hos nogle af de danske spilfirmaer. Flere af dem tilbyder nemlig streaming af udvalgte kampe som man kan spille på, herunder EM-kvalifikationen. Der er betingelser for at kunne se disse udsendelser, og de er forskellige fra spilfirma til spilfirma. Det gælder derfor om at tjekke, hvad der gælder for netop dit spilfirma. For eksempel kan det kræve at der er sat en sum penge ind der kan spilles for, eller at du har lagt et spil på den pågældende kamp.

⏰ Hvornår begynder EM-kvalifikationen 2023/2024?

De første kampe spilles i marts 2023 og frem til og med november samme år spilles der en intensiv kvalifikation med vigtige kampe. I marts året efter finder den afsluttende playoff så sted.

📺 Hvem sender EM-kvalifikationskampene?

Det er TV2 der har rettighederne til herrelandsholdets kampe, og de viser Danmarks kampe på hovedkanalen.

📱 Kan jeg streame kampene i EM-kvalifikationen?

Du kan streame Danmarks kampe på TV2 Play og muligvis også andre landes kampe.

🎙️ Programværter, kommentatorer og eksperter under kvalifikationen til fodbold-EM 2024

Som seer er det afgørende for dig, at det TV-selskab der får den store ære at sende kampene fra EM-kvalifikationen leverer en god udsendelse. En vigtig del af dette er hvilke profiler vi ser på skærmen, hvilket inkluderer mange flere end bare kommentatorer.

Udsendelserne fra EM-kvalifikationen i fodbold starter ofte i et studie hvor en eller flere programværter styrer slagets gang. Disse ledsages af eksperter ofte i form af tidligere spillere der har en god indsigt i det der venter spillerne på banen.

Da TV2 fra d. 1. juni 2022 igen fik rettighederne til at sende herrelandsholdets kampe satte TV2 et nyt hold til at dække kampene. Camilla Martin og Morten Ankerdal blev studieværter. Eksperterne i studiet blev Brian Laudrup, Kenneth Perez og Mads Junker m.fl. Thomas Kristensen og Morten Bruun kommenterede. Mange af de ansigter vil vi formentlig se igen i dækningen af Danmarks EM-kvalifikationskampe.

🌍 Tidszoner for Danmarks EM-kvalifikationskampe

Da de europæiske lande befinder sig i forskellige tidszoner, kan det forekomme at den lokale kamptid og dansk sendetid er forskellige. Slovenien og San Marino ligger i samme tidszone som Danmark (centraleuropæisk tid). Kasakhstan ligger fire timer foran os, mens Finland er en time foran, og Nordirland er en time bagefter.

Finland: + 1 time
Slovenien: Samme tidszone som Danmark
Kasakhstan: + 4
Nordirland: -1
San Marino: Samme tidszone som Danmark

Danmarks hjemmebanekampe vil som sædvanligt blive spillet i Parken i København.