Unibet

Her finder du samtlige landsholdstrupper for alle nationer som deltager i fodbold EM i 2022. I alt deltager 16 nationer i slutrunden, som skal afgøre hvem der er Europas bedste kvindefodboldnation. Listerne med spillere opdateres af Fodbold-em.com i takt med at de respektive landsholdstrupper præsenteres, hvilket plejer at ske et par uger inden mesterskabet starter. Udover truppen finder du her alle andre informationer om holdets rejse i slutrunden, herunder deres kommende kampe, placering i tabellen samt EM-kvalifikationen. Du kan også læse om holdenes tidligere deltagelse i mesterskabet.

GRUPPE A

england

England

Se trup
Østrig

Østrig

Se trup
Norge

Norge

Se trup
nordirland

Nordirland

Se trup

GRUPPE B

danmark

Danmark

Se trup
finland

Finland

Se trup
tyskland

Tyskland

Se trup
spanien

Spanien

Se trup

GRUPPE C

sverige

Sverige

Se trup
Holland

Holland

Se trup
portugal

Portugal

Se trup
schweiz

Schweiz

Se trup

GRUPPE D

frankrig

Frankrig

Se trup
belgien

Belgien

Se trup
island

Island

Se trup
italien

Italien

Se trup

Landsholdstrupper til fodbold EM 2022

En vigtig del af landsholdenes forberedelse inden europamesterskabet er at udtage de spillere, der skal repræsentere nationen. I alt skal en landsholdstrup bestå af tre målmænd og 20 markspillere, som kan indtage positionerne forsvarer, midtbane og angriber. Hvor mange spillere man vil udtage til de respektive positioner er op til holdet at afgøre.

Truppen skal ifølge UEFA’s regler præsenteres mindst 10 dage før den første gruppespilskamp, men ofte udtages gruppen tidligere. Det er for at holdet får chancen for at spille sammen i de forudgående træningslandskampe, som plejer at være med i kampplanen.

Hvis en spiller i den udtagede trup bliver skadet inden EM begynder og dermed ikke kan deltage, er der mulighed for at erstatte denne med et nyt navn, hvis det godkendes af UEFA. I løbet af slutrunden kan man derimod ikke tage nye spillere ind i truppen.