Unibet

Udover blot at følge kampene til fodbold EM er der mange der vælger at satse et beløb på nogle af kampene. I dag er der mange spilelementer, som man kan vælge mellem, når det handler om at spille på fodbold. På den her side præsenterer vi de aktuelle odds for forskellige EM-relaterede spil. Vi oplister såvel langtidsspil samt hvilket hold der kommer til at vinde mesterskabet og spil på dagens kampe.

  • Indsætte penge, ComeOn giver dig samme beløb i bonus (op til 500 kr.)

  • Bonussen skal omsættes 5 gange til odds 1.80

Til ComeOn

Regler og vilkår: Indbetalingsbonus – Indsæt op til 500 kr. og får en bonus på 100% din første indbetaling. Bonus + indbetaling skal gennemspilles 5x inden for 60 dage, til et minimumsodds på 1,80.

Bet365
  • Indbetale og spille for mindst 50 kr. for at modtage bonussen

  • Kvalificerende væddemål skal indeholde mindst et valg til odds over 1.20

Til Bet365

Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Odds på vinderen af fodbold EM 2022

Landshold ComeOn Bet365
🇪🇸 Spanien 4.50
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 England 5.00
🇳🇱 Holland 5.50
🇫🇷 Frankrig 6.00
🇸🇪 Sverige 7.00
🇩🇪 Tyskland 8.50
🇳🇴 Norge 13.00
🇩🇰 Danmark 26.00
🇮🇹 Italien 34.00
🇨🇭 Schweiz 51.00
🇦🇹 Østrig 67.00
🇮🇸 Island 101.00
🇧🇪 Belgien 101.00
🇵🇹 Portugal 101.00
Nordirland 151.00
🇫🇮 Finland 201.00

Kampodds under fodbold EM 2022

Som fodboldelsker er man ofte nysgerrig på, hvem der går ind til de store mesterskaber som favoritter. Til kvindernes EM i 2022 er der, præcis som der skal være, flere lande som virkelig kan være med til at kæmpe om at vinde pokalen.

Danmark kommer til årets mesterskab, som spilles i England, som sølvvinder fra forrige EM, men holdet er pt. kun nr. 15 på verdensranglisten efter otte andre europæiske lande (pr. marts 2022), mens vores naboland Sverige ligger nummer 2, som det højest placerede europæiske land (efter USA). 

Der er mange lande, som gerne vil have fingrene i EM-guldet. Tyskland og Norge samt Sverige og de regerende europamestre Holland er de eneste lande som nogensinde har vundet EM-guld. Tyskland er naturligvis favoritter til enhver EM slutrunde, da man ud af 12 mesterskaber har vundet guldmedaljen 8 gange. Men udover de fire lande som allerede har fået pokalen siden 1984, så er der flere lande, der meget gerne vil vinde for første gang. 

England er blandt favoritterne til at vinde EM-guldet. Det engelske landshold havde en god slutrunde til VM i 2019, og den engelske kvindefodbold har været i vækst siden da. Mens den engelske liga bliver bedre, så har man også fået den hollandske guldtræner fra EM i 2017, Sarina Wiegman, som ny landstræner. Desuden er England værtsnation for mesterskabet og vil blive heppet på af tusindvis af engelske fans rundt om i landet. Så for løvinderne gælder det om at holde blikket fast rettet mod medaljerne.

Et land som aldrig har vundet EM, men alligevel altid vil blive regnet blandt de store favoritter i alle mesterskaber er Frankrig. Det franske landshold er frygtede af alle modstandere på grund af deres individuelle dygtighed og deres kollektive styrke. Frankrig har egentlig alle forudsætninger for at være en topkandidat til samtlige mesterskaber, men på en eller anden måde har holdet formøblet det i kvartfinalerne i de seneste europamesterskaber.

Vores skandinaviske konkurrenter i Sverige og Norge er hhv. blandt storfavoritterne og boblerne til at vinde slutrunden. Det svenske kvindelandshold blev nummer to til OL i Tokyo og fortjener stor respekt fra deres modstandere. Sverige er også højest på verdensranglisten af alle europæiske hold (pr. marts 2022), hvor man ligger nr. 2 med kun USA foran.

Norge har to EM-guldmedaljer i bagagen, hvilket betyder at nordmændene har det næstbedste resultat af alle lande. Og det norske landshold har en fin bredde i truppen med flere stjerner, som flankeres af hårdtarbejdende spillere. Norges landstræner er den svenske Martin Sjögren. Han har mange gode norske spillere at arbejde med og frem for alt et hold, hvor spillerne er i en god alder. Barcelona-spilleren Caroline Graham Hansen er den store stjerne på holdet og er individuelt set blandt den absolutte verdenselite. Og det ser ud som om Sjögren har kunne overbevise en frisk Ada Hegerberg om at vende tilbage til landsholdet, og så har Norge et meget hårdtslående hold.

Spilfirmaer med odds på fodbold EM 2022

  • Indsætte penge, ComeOn giver dig samme beløb i bonus (op til 500 kr.)

  • Bonussen skal omsættes 5 gange til odds 1.80

Til ComeOn

Regler og vilkår: Indbetalingsbonus – Indsæt op til 500 kr. og får en bonus på 100% din første indbetaling. Bonus + indbetaling skal gennemspilles 5x inden for 60 dage, til et minimumsodds på 1,80.

Bet365
  • Indbetale og spille for mindst 50 kr. for at modtage bonussen

  • Kvalificerende væddemål skal indeholde mindst et valg til odds over 1.20

Til Bet365

Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Hvis man vil spille på en kamp gælder det om at finde spilfirmaet, som tilbyder de bedste odds på netop dit spil. Selvom næsten alle spilfirmaer for eksempel tror på samme vinder i en bestemt kamp, så behøver de ikke tilbyde samme odds på spillet. Ved at vælge et spilfirma, som har højere odds har du mulighed for at vinde flere penge, hvis du får succes med dit bet. Du betaler samtidig ikke flere penge for dit spil hos firmaet med de højere odds, da din indsats stadig er den samme.

🔎 Sammenlign odds under fodbold EM 2022

At sammenligne odds på forskellige spilsider betyder, at du som spiller kan finde rigtige guldkorn. Alle spilfirmaer har forskellige odds, og det er derfor vigtigt at sammenligne odds hos flere firmaer inden du indgår et bet. Visse firmaer er kendt for en høj tilbagebetaling på visse markeder. Bare fordi et spilfirma har de bedste odds, når det gælder 1×2 markedet, betyder det ikke, at de også tilbyder de højeste odds på netop det bet, som du er interesseret i.

🏆 Sammenlign odds på vindere af fodbold EM 2022

Et klassisk langtidsspil som næsten altid er tilgængeligt hos alle spilfirmaer er vinderen af europamesterskabet i fodbold. Her plejer spilfirmaerne at være ret enige om, hvilke hold de tror på, men på trods af det kan oddsene variere. Jo tættere vi kommer på EM, jo mere plejer oddsene på holdene at ændre sig afhængig af, hvordan holdene præsterer i deres pågældende landskampe samt når den endelige EM trup præsenteres. Har du ikke fået indgået dit bet inden dette sker, så er det det værd at sammenligne oddsene hos spilfirmaerne, som tilbyder spillet for at se om nogen har højere odds end de andre.

>> Her lister vi alle odds på vinderen af ​​EM i fodbold 2022 <<

🏃 Sammenlign odds på enkelte kampe under EM 2022

Længere oppe på siden kommer vi til at præsentere de aktuelle odds på de kommende kampe under europamesterskabet i fodbold. Ved at tjekke hvilket firma der tilbyder de højeste odds, så giver vi dig chancen for at vinde så mange penge som muligt. Den første kamp vi vælger at sammenligne odds på er EM-premieren, som spilles onsdag d. 6. juli. Vi opdaterer derefter med aktuelle kampe til og med den store finale d. 31. juli. Før de enkelte kampe kan oddsene variere utroligt meget og ofte meget kort før kampen bliver spillet. Derfor kan en oddssammenligning være god at have ved hånden her.

🤷 Hvordan regnes odds ud?

Odds i spil på fodbold og andre sportsgrene ændres ofte ud fra de forudsætninger der er. Hvis en af de gode spillere for eksempel bliver skadet, så kan det give mere fordelagtige odds for modstanderne. Samtidig er der normalt en del mere generelle parametre, som man går ud fra, hvor et hold på hjemmebane for eksempel plejer at have en større chance for at vinde end et udehold. Det plejer også at spille en rolle, hvordan holdets form har set ud i de sidste kampe samt i tidligere indbyrdes kampe.

💥 Live odds under fodbold EM 2022

I forbindelse med at en kamp bliver spillet kan det ske, at mange seere stiller sig selv spørgsmålet: “Hvorfor satsede jeg ikke et beløb på den her kamp?” For den som kommer ud for dette, så er der i dag mulighed for at spille i løbet af kampen på såkaldte live odds. Her ændrer oddsene sig hele tiden ud fra hvad der sker på banen, hvilket betyder, at du også må finde det rigtige tidspunkt at indgå dit bet på. Live odds findes på en række forskellige ting, såsom hvem der vinder kampen, hvem der scorer det næste mål, eller om der kommer flere mål i den igangværende halvleg.

>> Her lister vi alle live odds under EM i fodbold 2022 <<

⏫ Forhøjede og boostede odds til fodbold EM

Hvis der er et spil som utroligt mange er interesserede i, så er det ikke usædvanligt, at spilfirmaerne vælger at køre bestemte bonusser og kampagner på dette, for at få spillerne til at vælge at satse deres penge hos netop dem. Et typisk eksempel på dette er, at man forhøjer, også kaldet booster, odds, så de bliver ekstra høje. Denne forhøjelse plejer man derefter at promovere via sin markedsføring, således at så mange som muligt vælger at indgå et bet.

Boostede odds plejer også at være en måde, hvorpå man kan få nye spillere til at registrere en konto, da mange tilbud er for gode til at gå glip af. Boostede odds kaldes på nogle spilsider også forhøjede odds. Det er det samme som boostede odds, som er den internationale betegnelse for forhøjede odds. Det man skal tænke på er, at der kan være grænser for, hvor meget du kan få lov at satse på en kamp, som er boosted. Desuden kan der være et omsætningskrav på den gevinst du derefter får.

>> Se alle aktuelle kampagner hos spilselskaberne <<

🏆 Hvilke hold er favoritter til at vinde EM guldet?

England er som værtsnation højt tippede til at vinde mesterskabet, ligesom stornationen Tyskland. Her finder du alle odds på vinderen af fodbold EM.

⚽️ Hvilke spilelementer er der at spille på til fodbold EM 2022?

Foruden at spille på vinderen af hele slutrunden kan du spille på enkelte kampe, hvor kampens vinder, slutresultatet eller det samlede antal mål er nogle forskellige alternativer. Man kan også spille på, hvilket hold der vinder en bestemt EM-gruppe, eller hvorvidt en nation går videre til slutspillet eller ej.

⚽️ Spilelementer under fodbold EM 2022

Der er i dag en række forskellige ting, som du kan spille på i den samme EM kamp. Indimellem kan det føles svært at vide, hvilken type spil man skal vælge, og derfor gennemgår vi nogle af de mest almindelige typer her.

1×2 – Hvem vinder kampen

Det mest almindelige spilelement er det klassiske 1×2 spil, hvor det gælder om at gætte, hvilket hold, der kommer til at vinde kampen. Når du spiller en etter, så betyder det, at du tror hjemmeholdet vinder kampen efter ordinær spilletid. Vælger du at spille på et kryds så betyder det, at kampen skal slutte uafgjort. En toer betyder, at du spiller på, at udeholdet vinder kampen.

Husk på at under fodbold EM er det ikke sikkert, at det hold som spiller på hjemmebane faktisk er hjemmenation i kampen. England, som er værtsnation under fodbold EM 2022 kommer for eksempel ikke til at tælle som hjemmehold i alle sine kampe, hvilket gør det ekstra vigtigt at se på spilelementets udformning inden man spiller. I spilsammenhæng er det altid holdet som angives først, der regnes som hjemmehold og som repræsenteres af et 1-tal i spilrækken.

Over/Under spil

Med dette spilelement spiller du på om der bliver over eller under et vist antal af en bestemt begivenhed under kampen. Det handler ofte om, at der skal være over eller under et vist antal mål, men spil på antal hjørner, gule eller røde kort samt skader forekommer også.

Hvis spillet er på mere end 2,5 mål, og du tror, at det bliver en målrig kamp, kræver det, at der kommer mindst 3 mål i kampen, for at du vinder spillet. Det spiller ingen rolle om kampen slutter 2 – 1 eller 3 – 0, så længe der er mere end 2,5 mål i alt, så vinder du med dit bet.

Begge hold scorer mål

Du spiller på dette element, hvis du mener, at begge hold vil score i kampen. Du kan spille på alternativet ja, som betyder, at begge hold scorer mål eller nej, som betyder, at du ikke tror, at begge hold scorer. Dette spil kan spilles for både hele kampen eller en bestemt halvleg. Vælger du at spille på at begge holdene scorer mål i en bestemt halvleg, så får du højere odds end hvis du spiller på det under hele kampen.

Spil på slutresultatet

Ved at spille på resultatet indgår man et bet på kampens eksakte slutresultat. Det er altid resultatet efter 90 minutters spilletid, som man spiller på, det vil sige eksklusive en eventuel forlængelse og straffespark. Fordelen ved at spille på resultatet er, at man ofte kan finde høje odds, da der er en række forskellige alternativer at spille på.

Spil på enkelte spillere

Du kan også spille på, at en enkelt spiller gør noget bestemt i kampen. Ofte handler det om at spille på, at en spiller scorer mål, eller at spilleren får et gult kort. Her kan man finde en række forskellige elementer, det ene mere usandsynligt end det andet. Inden EM begynder kan der være spil på at utippede spillere kommer til at indgå i den danske EM-trup.

Spil på langtidsspil

Spil som strækker sig over mere end en enkelt kamp går normalt under navnet langtidsspil. Disse handler normalt om, hvem der vinder EM i fodbold, hvem der vinder skytteligaen eller hvilken spiller der tager flest point hjem i deres kampe. Odds på disse spil plejer at dukke op allerede længe inden slutrunden begynder, og det varer indtil mesterskabet er afsluttet inden du faktisk ser, om du har vundet eller ej. At spille på langtidsspil passer normalt godt til personer, som er trofaste fodboldfans og dermed følger med i alt det der sker under slutrunden.

Handicapsystem

At spille med et handicapsystem betyder, at du spiller på 1×2, men med den forskel, at resultatet inden kampen starter ikke er 0 – 0. I stedet for 0 – 0 starter kampen med at dit hold er bagud eller fører. Hvor mange mål holdet fører eller er bagud med kommer an på, hvor meget du tør at satse med dit handicapsystem.

Inden du benytter dig af handicap kan det være en god idé at læse ordentligt op på, hvordan disse fungerer for at du ikke kaster dig ud i et spil du ikke fuldt ud forstår. De fleste spilfirmaer har tydelige forklaringer af, hvad der kræves af de forskellige hold for at dit spil skal vinde på de forskellige niveauer.

Cash Out

Cash out er en funktion du som spiller kan benytte til at lukke et spil inden det er afgjort. Der kan være flere forskellige grunde til at benytte sig af cash out. Det kan være for at sikre en eventuel gevinstsum, dække et eventuelt tab eller bare fordi du vil have pengene på din konto for at kunne bruge dem på et nyt bet. Når du benytter dig af cash out, så er det spilfirmaet, som styrer hvor meget du kan få tilbage af dit bet, og det afhænger 100 % af, hvordan det ser ud i kampen.

Har du for eksempel satset 100 kroner på at Danmark vinder over Finlandog odds var 2.0 inden kampen, og Danmark så fører kampen med 2 – 0 i det 70. minut, og du så vil benytte dig af cash out, så vil værdien af dit spil være større end indsatsen, da det er sandsynligt, at dit spil vil lykkes, og du kan da foretage en cash out med en gevinst. Skulle der dog være tale om det samme scenarie, men kampen står lige eller Danmark endda er bagud, så vil din cash out være lavere og måske endda under dit satsede beløb. Men i den situation kan du benytte dig af cash out for at dække eventuelle tab ind, hvis du ikke tror, at dit spil vil lykkes. Cash out kan være godt at anvende, hvis man er usikker på et resultat og meget står og falder med en kamp. Har du et spil som med cash out kan betyde, at du kan trække en del af gevinsten ud, så kan det være værd at overveje.

Noget man dog skal have i tankerne, når det kommer til cash out er, at en cash out aldrig vil kunne være lige så høj som hvis du havde ladet et spil blive færdigt og fået en eventuel gevinst. Desuden tager spilfirmaet også en vis procent af summen som forsikring, hvilket betyder, at din cash out vil være lavere end den faktiske værdi på spillet skal være. Men cash out kan bestemt være et anvendeligt alternativ, når du spiller, men tænk det igennem før du benytter dig af cash out, dels da kampe hurtigt kan vende, men også fordi værdien på en cash out aldrig betaler 100 % tilbage.

Spilbyggeren/Bet builder

Spilbyggeren eller Bet Builder er det samme koncept, men forskellige navne som spilfirmaerne benytter sig af. Men hvad er spilbyggeren? Jo det er helt enkelt at du som spiller sammensætter dine egne spil. Du vælger forskellige spiltyper, som spilfirmaet ikke har tilgængelig, når det kommer til andre odds, som allerede findes på den aktuelle kamp og sammensætter dine egne spil. Det kan for eksempel være at hjemmeholdet skal vinde, uden at lukke mål ind og samtidig score mere end 2,5 mål. Den kombination kan du ikke spille på hos spilfirmaerne. Men så bygger du i stedet dine egne spil og får så et oddsforslag på det spil, baseret på de tre spil lagt sammen. Spilbyggeren er en ret ny funktion, som flere og flere spilfirmaer er begyndt at bruge, og det er en ret fed udvidelse, hvor du selv kan udforme, hvordan dit eventuelle spil skal se ud.