Expekt

At udnytte muligheden for at spille live på store kampe under fodbold EM øger din kampoplevelse. Du kan helt enkelt følge udviklingen enten på stadion, foran fjernsynet eller hvorfor ikke på vores resultatside. Fordelene ved at spille på live odds er, at du hele tiden indsamler meget information om, hvordan udviklingen i kampen ser ud, hvilket betyder, at du øger muligheden for at indgå et bet der vinder.

Live odds

Vises kun i forbindelse med kampen, ellers er feltet tomt.

Når du spiller på live odds ændrer oddsene sig hele tiden, hvilket gør det vigtigt at finde det rigtige tidspunkt at indgå dit bet. De nye odds kan afhænge af, om der er scoret mål i kampen eller om et hold har fået en udvisning eller helt enkelt at kampen begynder at nærme sig sin afslutning.

Odds inden kampstart

Husk på at du på trods af, at du ser kampen altid skal læse op inden kampen starter for at have en så god chance som muligt for at vinde. Det kan handle om et hold, som altid er gode i den første halvleg men ofte bliver trætte og taber i anden halvleg eller for eksempel et hold som ofte lukker mål ind på standardsituationer i slutningen af kampen.

Det er muligt at spille på live odds både på din computer og din telefon.

🤷 Hvad er live odds?

Live odds eller live betting er en samlebetegnelse for når man spiller på en kamp som allerede er begyndt. Det kan dreje sig om, at der bare er gået nogle minutter af en kamp til fodbold EM til der blot er nogle minutter tilbage af kampen. At spille på live odds øger stemningen i TV-sofaen, og du har chancen for at brillere med dine kundskaber foran dine venner.

⚽️ Er der live odds under fodbold EM?

Alle spilfirmaer, som du finder på denne side, tilbyder livespil under fodbold EM. Udbuddet af live odds varierer fra spilfirma til spilfirma. Hvis et spilfirma tilbød et bestemt spilelement før kick-off er det ikke nødvendigvis ensbetydende med, at dette spilelement er tilgængeligt under kampen.

Et almindeligt spilelement som ikke plejer at være tilgængeligt er om en spiller får gult kort under kampen. I løbet af kampen ændres odds hele tiden, det er derfor vigtigt for dig som spiller hele tiden at tjekke, hvad odds er netop når du vil indgå dit bet. Det kan du nemt gøre på din mobiltelefon.

🏃 Hvilke er de mest almindelige live-spil under fodbold EM?

Det mest almindelige spil er, at man kan spille på, hvilket hold der vinder en bestemt kamp, når du spiller på live odds. Andre populære spil er, hvilket hold der scorer det næste mål samt hvilken spiller der scorer det næste mål. Odds på at en bestemt spiller scorer det næste mål i kampen er normalt altid høje.

Et tip er at spille på en spiller, som er straffesparksskytte på holdet. At indgå et bet på en spiller, som er straffesparksskytte forbedrer dine chancer for at vinde. Det er dog vigtigt, at denne type spil ikke spilles for høje beløb. Den store analyse skal lægges på om det bliver over et vist antal mål i kampen, eller hvilket hold der vinder kampen.

💡 Hvilke spilfirmaer tilbyder live odds under fodbold EM?

Samtlige spilfirmaer som du finder på vores side tilbyder live odds under fodbold EM. Antallet af livespil hos spilfirmaerne er næsten et ligeså stort marked som det der er inden kampen begynder. Husk dog at alle særlige odds kun gælder inden live-spil. Det betyder, at hvis du vil deltage i en kampagne eller spille på boostede odds, så skal du indgå dit bet på det almindelige marked og ikke som live odds.

LeoVegas logo
  • Lav en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr.

  • Indbetalingen omsættes 10x indenfor 60 dage

  • Læs mere om regler og vilkår

Till LeoVegas

18+ | Kun for nye spillere. | Regler & vilkår gælder. | Spil ansvarligt. | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. | Min. indsats er 100 kr. Maks. freebet op til 1.000 kr. Indbetalingen omsættes 10x indenfor 60 dage. Aktiveres under “mine tilbud” indenfor 30 dage efter oprettelse.

Expekt logo
  • Lave dit første spil på mellem 100 og 1.000 kr. og få 100% matchende freebet

  • Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet

  • Læs mere om regler og vilkår

Till Expekt

Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 1000 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et kombi-bet bestående af mindst to valg (min. odds 1.40 for hvert valg).

💰 Spiltyper som findes som live odds under fodbold EM

Vinder af kampen

Den mest almindelige spiltype både for pre-game odds og når det kommer til live odds. Spillet betyder, at du spiller på udfaldet af kampen og hvem der skal have vundet, når slutfløjtet lyder. Med denne spilform kan du spille 1 – på at hjemmeholdet vinder kampen, x – på at det bliver uafgjort eller 2 – på at udeholdet vinder kampen.

Over/under et antal mål

Et spil som er blevet meget populært i de senere år er at gætte antallet af mål i en kamp. Når det kommer til live odds, så plejer spilfirmaet at vælge en “mållinje” baseret på, hvordan kampen ser ud, tidligere kampe og hvilke hold der spiller. Det kan være du skal spille på over/under 2,5 mål i en kamp. Spiller du så på over, skal der komme mindst 3 mål i kampen og spiller du på under, skal der omvendt være under 2,5 mål.

Vinder af halvlegen

Det følger samme princip, som når du spiller på vinderen af kampen. Men i stedet for at spille over alle 90 minutter, så spiller du kun på hvem der skal vinde enten den første eller anden halvleg.

Næste målscorer

At gætte hvem der bliver den næste målscorer i kampen kan være et sjovt spil, hvis du følger kampen live. Du spiller altså på en udvalgt spiller, som du vælger, og scorer denne spiller det næste mål i kampen, så vinder du. Disse odds plejer normalt at være ret høje og her kan der være sjove godbidder at hente i kampene.

Antal mål et hold scorer

Det er ligesom over/under et antal mål. Men i stedet for at spille på hele kampen, så er dette spil kun baseret på det ene holds mål. Det kan være, at du spiller på at hjemmeholdet skal score over/under 1,5 mål i kampen. Så selvom udeholdet skulle score masser af mål, så regnes dette ikke ind i spillet, da det kun er de mål, som det hold du har spillet på har scoret, der regnes med.

Dobbelt chance

Her garderer du dig. Det følger samme princip som at spille på vinderen af kampen, men i stedet for at du kun spiller på ét udfald af kampen, så garderer du dig. Du spiller enten på at kampen skal slutte 1x, x2 eller 12. Det vil sige, at hvis du spiller 1x, så vinder du, hvis kampen slutter med en hjemmesejr eller det bliver uafgjort. Der plejer normalt at være lidt lavere odds på dette spil. Men er det sådan, at en favorit er bagud så kan dobbelt chance på at de i det mindste skal kunne få et uafgjort resultat være et spil værd.

Korrekt resultat

Her gælder det helt simpelt om at spille det præcise resultat af kampen. For eksempel kan du spille på at kampen Danmark – Finland skal slutte 1 – 0 til Danmark. Slutter kampen så 1 – 0 til Danmark, så vinder du. Men alle andre resultater er tabte spil. At gætte det korrekte resultat kan være utroligt svært, og derfor plejer oddsene på at gætte det korrekte resultat også at være meget høje. Så lykkes man med sådan et spil, skal man være meget glad!

Antal mål lige/ulige

Her gælder det om at spille på om der vil komme et lige eller et ulige antal mål i en kamp. Spiller du på, at der vil komme et lige antal mål i en kamp, så vinder du, hvis det ender med 0, 2, 4, 6, 8 eller 10 mål i en kamp. Det betyder ikke noget, hvordan resultatet i øvrigt bliver, bare der bliver et lige antal mål i alt vinder du. Spiller du på at der vil blive et ulige antal mål, så vinder du derimod, hvis der bliver 1,3, 5, 7 eller 9 mål i en kamp.

Spilbyggeren

Dette er en ny funktion som flere og flere spilfirmaer begynder at anvende. Det er sådan, at du selv vælger et eller flere spil, som du vil spille på og derefter bygger dine egne odds. Det kan være både pre-game odds og live odds, som du kan bruge spilbyggeren til.

Når du bruger spilbyggeren kan du for eksempel spille på, at der skal være over 2,5 mål i kampen, at hjemmeholdet skal vinde men samtidig ikke lukke nogen mål ind. Dette spil findes ikke hos spilfirmaet i forvejen, men du sammensætter selv spillet og får derefter et oddsforslag af spilfirmaet, som du kan indgå dit bet på.

👍 Hvad er fordelene ved at spille på live odds?

Den absolut største fordel ved at spille på live odds er, at du som spiller kan skabe dit eget billede af, hvordan kampen vil udvikle sig. Det kan handle om, at der bliver scoret et tidligt mål i kampen, eller at favoritterne bliver tvunget til at udskifte deres store stjerne.

En anden god anledning til at spille live odds er at se, hvilke vejrforhold kampen spilles i. Er der kraftig vind og regn, er det ofte et problem for det hold, der spiller i modvind. At kunne få information fra kommentatorer og ekspertkommentatorer kan være en afgørende del af hvor meget du vælger at spille for. Lyt godt efter hvad ekspertkommentatorerne siger, da deres placering på stadionet ofte giver et bedre billede af kampen end hvis du sidder foran fjernsynet.

👎 Hvad er ulemperne ved at spille på live odds?

Ulemperne ved at spille live er, at du ofte overanalyserer alle situationer i kampen. En god spiller indgår altid sine bets inden kampen for derefter at fylde på eller sikre sine bets i løbet af kampen. At begynde at overanalysere spillet er en risikofaktor, når du spiller på live odds.

En anden stor ulempe er, at man ved at spille live odds forsøger at vinde tidligere tabte beløb tilbage. At forsøge at vinde tab tilbage er ikke nogen god grund til indgå et bet. Sandsynligvis har du ikke læst tilstrækkeligt om kampen og vil derfor lave nogle dårlige bets. Du skal heller aldrig prøve at vinde tidligere tab tilbage, da dette er et tegn på, at du kan være spilafhængig. Spil derfor aldrig for penge, som du ikke har råd til at tabe.

🤷‍♀️ Hvorfor skal man vælge at spille på live odds?

At spille mens kampen foregår er en underholdende måde at teste sine fodboldkundskaber på. Fordelen i forhold til at spille inden kampstart er, at du her har muligheden for at få en fornemmelse af, hvordan spillerne præsterer på banen inden du indgår dit bet.

🤚 Hvilke live odds vil vi opliste under fodbold EM 2024?

I forbindelse med samtlige kampe som bliver spillet under mesterskabet vil du her hos os kunne følge hvordan oddsene på kampvinderen ændrer sig hos spilfirmaerne. Det gælder så om at finde det helt rigtige tidspunkt at indgå dit bet på.