Her oplister vi de spilfirmaer i Danmark der er bedst, når det kommer til odds og bonusser under fodbold EM 2024. En del spilfirmaer har fokuseret mere på netop EM, og derfor er det meget passende at have en topliste med dem der samtidig tilbyder de bedste kampagner under mesterskabet. Samtlige firmaer som vi oplister har en dansk spillelicens, hvilket gør at du som spiller kan føle dig ekstra sikker. Alle udbetaler desuden skattefrie gevinster, hvilket betyder, at gevinstsummen der står på skærmen er den du vil få udbetalt på din bankkonto.

I denne liste finder du spilfirmaer som tilbyder en velkomstbonus til dig der vælger at åbne en konto. Velkomstbonussen gælder kun én gang per spilfirma. Husk altid at læse hvilke regler og vilkår der gælder for netop det firma, du vil oprette en konto hos.

Topliste EM bonusser

  • Indsætte penge, ComeOn giver dig samme beløb i bonus (op til 500 kr.)

  • Bonussen skal omsættes 5 gange til odds 1.80

Til ComeOn

Regler og vilkår: Indbetalingsbonus – Indsæt op til 500 kr. og får en bonus på 100% din første indbetaling. Bonus + indbetaling skal gennemspilles 5x inden for 60 dage, til et minimumsodds på 1,80.

Bet365
  • Indbetale og spille for mindst 50 kr. for at modtage bonussen

  • Kvalificerende væddemål skal indeholde mindst et valg til odds over 1.20

Til Bet365

Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Spilfirmaer og bonusser

Som du sikkert allerede ved er der en række forskellige spilfirmaer, som tilbyder spil på fodboldkampe. Hvilket spilfirma der egentlig er det bedste danske spilfirma er svært at sige, da det afhænger af, hvad du ønsker at få ud af dit spil. Men hvis du er interesseret i at spille på europamesterskabet i fodbold er du kommet til det helt rigtige sted, da vi fokuserer på netop disse firmaer i vores liste ovenfor.

Når det kommer til mesterskaber er det ikke altid en selvfølge, at alle spilfirmaer har de spændende kampe med i deres spiludbud. Inden man opretter en konto, kan det derfor være en god idé at se de odds igennem, som firmaet tilbyder for at sikre dig, at du vil kunne spille på kampene til europamesterskabet samt den pågældende kvalifikation.

Forskellige spilelementer til fodbold EM 2024

Når man spiller på en fodboldkamp er det mest almindelige, at man satser et beløb på det hold, som man tror har størst chance for at vinde kampen. Men derudover er der et antal andre ting man kan se og spille på. For at lykkes med dette kunne man tro, at en grundig analyse af de to hold er nødvendig, men sandheden er, at det nogle gange er tilstrækkeligt at tage en chance for at ramme rigtigt.

Et eksempel på et spil som dette er at gætte på, hvor mange hjørner, mål, indkast eller straffespark der vil komme i løbet af en kamp eller halvleg. Selvfølgelig er der statistik omkring disse ting, som man kan bruge som støtte, men det behøver ikke altid at betyde, at det er et antal inden for disse intervaller som faktisk forekommer.

Spil på live odds i løbet af kampen

Hvis du ikke synes du har tid til at læse op på begge holdene inden kampen begynder, kan du vente med at indgå et bet til kampen er startet. Så kan du studere begge hold og danne dig et billede af, hvordan kampen kan komme til at slutte. Når du synes du har fået et indtryk af kampen, kan du spille på live odds. Alle firmaer i vores liste tilbyder dig som spiller muligheden for at spille live.

Live odds åbner ved kick-off og er derefter åben indtil kampen slutter. Oddsene for de forskellige alternativer ændres derefter ud fra hvad der sker på banen, hvilket betyder, at man hele tiden skal finde det rigtige tidspunkt at indgå sit bet på. I løbet af kampen er der mange spændende elementer du kan spille på. Der er alt fra de almindelige 1×2-spil til hvilken spiller eller hvilket hold der scorer det næste mål.

Bonusser og free bets under fodbold EM

Når Danmark spiller sine kvalifikationskampe og under selve mesterskabet er der mange nye spillere, som bliver lokket til at prøve deres held hos spilfirmaerne. En stor grund til dette er, at mange tilbyder deres nye kunder store bonusser og andre generøse tilbud, som nogle gange kan være svære at modstå. Da spilfirmaerne i dag kun må give én bonus per spiller kan det være godt at sammenligne de forskellige kampagner som kører for at være sikker på, at netop den du vælger er den, der giver den bedste udbetaling.

Udover bonusser kan der forekomme forhøjede odds og free bets, hvor reglerne ikke lægger samme begrænsninger på spilfirmaerne. Her er en gennemgang af de mest almindelige velkomstbonusser, som spilfirmaerne tilbyder under fodbold EM.

Free bets

I forbindelse med mesterskaber er det almindeligt at spilfirmaer benytter sig af noget der hedder free bets. Free bets er et gratis spil, hvor du som spiller ikke risikerer at tabe nogen penge. Free bets består af et fast beløb, som du kan spille på et valgfrit bet hos spilfirmaet. Skulle du vinde dette bet udbetales din gevinst som sædvanligt dog med den undtagelse, at spilfirmaer tager det beløb du lagde som indsats tilbage.

Nogle spilfirmaer giver dog hele gevinsten tilbage inklusive værdien af dit free bet. Et free bet kan være forbundet med omsætningskrav, og det kan være godt at holde styr på ved at tjekke vilkårene hos spilfirmaet.

Risikofrit spil

Visse spilfirmaer tilbyder også noget, der hedder risikofrie spil. Denne version ligner på flere måder et free bet, men adskiller sig alligevel. Et risikofrit spil består også af et vist beløb, som du kan satse på et valgfrit spil. Skulle der være en gevinst til dig får du det risikofrie spil ganget med odds udbetalt til din spilkonto. Taber du i stedet får du beløbet fra dit risikofrie spil tilbage, som du senere kan satse på noget andet.

Det man dog skal holde styr på er, hvordan tilbagebetalingen af det risikofrie spil sker. I nogle tilfælde er det som kontanter, men det hænder også, at det udbetales som et free bet eller som bonuspenge med et omsætningskrav. Her er det første alternativ at foretrække.

Forhøjede odds

Et andet attraktivt tilbud, som spilfirmaerne benytter sig af er at booste deres odds. Boostede odds eller forhøjede odds betyder, at odds på et bestemt spilelement forhøjes betydeligt for alle nye spillere. Ofte tidobles odds, hvilket betyder en meget fin udbetaling ved gevinst. Dog plejer der at være begrænsninger på, hvor mange penge man kan satse, når man benytter tilbuddet.

Når spilfirmaerne anvender forhøjede eller boostede odds er det godt at læse igennem, hvad der gælder når det kommer til udbetalingen af en eventuel gevinst. I nogle tilfælde kan gevinsten udbetales som bonuspenge, som skal omsættes hos spilfirmaer inden de kan tages ud.

🏅 Hvilket spilfirma er bedst under fodbold EM 2024?

Da alle spillere leder efter noget forskelligt, er det svært at vælge et bestemt spilfirma ud som det allerbedste. I vores liste har vi samlet nogle af vores favoritter, som alle tilbyder spil på sommerens turnering.

💰 Hvilke spilfirmaer tilbyder bonusser under fodbold EM?

I dag tilbyder næsten alle spilfirmaer en type bonus til nye spillere. Derudover plejer mange at køre med kampagner i form af boostede odds, risikofrie spil eller free bets i løbet af slutrunden.