Her præsenterer vi den komplette oversigt over TV-tiderne for alle kampene i kvindernes Nations League-sæson 2023/2024. I Danmark er det Danmarks Radio, der har rettighederne til det danske kvindelandsholds kampe i hele denne periode. Det vil således være hos dem, at du kan se kampene. Bemærk, at du nedenfor finder starttidspunkterne for kampene, der præsenteres, og at udsendelsen typisk starter lidt før at kampen fløjtes i gang. Her vil der normalt være en optakt med ekspertvurderinger.

NATIONS LEAGUE 2023/2024 TV-TIDER

Spanien - Frankrig
Holland - Tyskland
Sverige - Bosnien-Herzegovina

TV-TIDER NATIONS LEAGUE SLUTSPILLET

Datum Tid Match Kanal
TBA TBA Semifinal 1
TBA TBA Semifinal 2
TBA TBA Match om tredjeplats
TBA TBA Final

Alle tidspunkter i vores Nations League-kampprogram er angivet i dansk tid. Bemærk venligst at tider og kanaler i Nations League-tidsplanen kan ændre sig kort før kampstart, og at EM-fodbold.dk ikke er ansvarlig for dette.

📺 Komplet oversigt over TV-tider Nations League 2023/2024

Kvindernes Nations League bliver i Danmark transmitteret af Danmarks Radio. Det vil sige at Nations League bliver udsendt på Danmarks Radios kanaler. Det bliver derfor DR1, DR2 og DRTV der viser kvindelandsholdets kampe i fremtiden.

For dem der kan lide at se landsholdsfodbold, giver Nations League dig en ekstra mulighed for at følge kampe af denne slags. Det der gør kampene i Nations League unikke sammenlignet med f.eks. et EM eller en EM-kvalifikationskamp, er at holdene her møder hold, der er på samme niveau som dem selv. Det betyder at det kan være svært at forudsige en vinder på forhånd, hvilket øger spændingen.

TV-rettigheder for fremtidige og tidigere sæsoner

DR og DBU indgik i 2018 en ny samarbejdsaftale der sikrede DR rettighederne til at vise kvindefodbold indtil udgangen af 2023.

Kigger vi over til herrerne, så er det TV2 der har rettighederne til de kampe. Det har de haft siden 2022, og aftalen med UEFA løber helt frem til 2028. Det betyder at alle EM- og VM-kvalifikationskampe såvel som alle Nations League og venskabskampe bliver vist på kanalen. Selve EM-slutrunderne i 2024 og 2028 bliver dog vist både på DR og TV2.

Herrernes sæson 2018/2019: Discovery Group
Kvindernes sæson 2018/2019: DR
Herrernes sæson 2019/2020: Discovery Group
Kvindernes sæson 2019/2020: DR
Herrernes sæson 2020/2021: Discovery Group
Kvindernes sæson 2020/2021: DR
Herrernes sæson 2021/2022: Discovery Group
Kvindernes sæson 2021/2022: DR
Herrernes sæson 2022/2023: TV2
Kvindernes sæson 2022/2023: DR
Herrernes sæson 2023/2024: TV2
Herrernes sæson 2024/2025: TV2
Herrernes sæson 2025/2026: TV2
Herrernes sæson 2026/2027: TV2
Herrernes sæson 2027/2028: TV2

🇩🇰​ Transmissioner af Danmarks kampe i Nations League

Her er en liste over udsendelserne af Danmarks kampe i kvindernes Nations League. DR har æren af at sende kampene.

  • 22. september kl. 18:00 Danmark-Tyskland (sendes af DR)
  • 26 september kl. 20:15 Wales-Danmark (sendes af DR)
  • 27 oktober kl. 20:30 Island-Danmark (sendes af DR)
  • 31 oktober kl. 18:30 Danmark-Wales (sendes af DR)
  • 1 december kl. 20:30 Tyskland-Danmark (sendes af DR)
  • 5 december kl. 19.30 Danmark-Island (sendes af DR)

Alle tidspunkert er i dansk tid

🖥️ Følg Nations League Online – Stream Nations League

Som nævnt ovenfor bliver denne udgave af kvindernes Nations League blive vist på DR. Du kan således se Danmarks kampe på DR1, DR2 eller streame dem på DRTV.

Hvis du vil streame kampene fra Nations League fra DRTV, skal du have oprettet en bruger, hvilket er ret lige til. Du skal blot oprette dig med MitID, og så er du inde.

Der er mange fordele ved at se en fodboldkamp online. For det første behøver du ikke et tv for at se kampene. Du kan således følge det hele direkte på din mobiltelefon, computer eller tablet. Det betyder at du kan se kampen, uanset hvor du er – i toget, på arbejdet eller måske fra sommerhuset.

Når du streamer en kamp, kan du også sætte udsendelsen på pause. Du kan også spole tilbage, hvis du f.eks. vil se et flot mål eller en bestemt dommerkendelse igen. Hvis du ikke har mulighed for at se kampen i realtid, kan du også starte udsendelsen op til 48 timer efter, at den faktisk blev spillet.

Stream Nations League 2023 på mobil og tablet

Hvis du er på farten under Nations League-kampene, kan du selvfølgelig følge dem på dine mobile enheder. For at gøre dette skal du blot have en fungerende netværksforbindelse og en konto hos DRTV. Det anbefales, at du derefter downloader deres app til din tablet eller mobiltelefon og logger ind med dine oplysninger. Appen er tilgængelig til både iOS- og Android-telefoner og giver en mere jævn streamingoplevelse, sammenlignet med hvis du logger ind direkte i browseren.

Stream Nations League via bettingfirmaer

Det sker også, at de bettingfirmaer der tilbyder odds på kampene, viser kampe fra ligaen på deres platform. At bettingfirmaer tilbyder netop denne service er noget, der bliver mere og mere almindeligt og på mange måder giver større merværdi for kunderne. På denne måde kan seerne deltage i kampen på ét og samme sted. Det betyder at man både kan se kampen samt spille på de væddemål, der er tilgængelige på den pågældende kamp.

⏰ Hvornår starter Nations League-sæsonen 2023/2024?

De første kampe i dette års Nations League-gruppespil bliver spillet torsdag den 21. september. Først i februar 2024 rundes sæsonen af med det spændende slutspil.

📺 Hvem visar Nations League?

Danmarks Radio har rettighederne til de danske kvinders kampe, hvilket betyder, at du kan følge kampene på DR1 samt DRTV.

📱 Kan jeg streame kampene fra Nations League?

Alle Danmarks Nations League-kampe vil være tilgængelige på streamingtjenesten DRTV.

🎙️ Eksperter, studieværter & kommentatorer under Nations League

Når man ser en fodboldkamp på tv, er det altid et plus, hvis udsendelsen indeholder gode analyser af kampene. Analyserne kommer i op- og nedtakter til kampene, og leveres af de studieværter og eksperter, der er tilknyttet. Derudover er kommentatorerne med under hele kampen til at kommentere.

Det er endnu ikke klart, hvem der kommer til at optræde til kvindernes Nations League-kampe i sæsonen 2023/2024.

Vi vil opdatere informationen om dette i fremtiden.

Følg Nations League hos Danmarks Radio

For nu er Tina Müller vært på kvindernes Nations League, og hun er flankeret af den rutinerede ekspertkommentator Henrik Liniger såvel som den tidligere fodboldspiller og nuværende ekspertkommentator Arnela Muminovic. Derudover kommer der løbende gæster og eksperter ind i studiet.

🌍 Tidszoner for Nations League-kampene i 2023

Under Nations League spilles kampene i flere forskellige lande, hvilket kan betyde nogle tidsforskelle afhængigt af, hvor kampene finder sted. Europa omfatter flere forskellige tidszoner, hvor den svenske tid for tv-transmissionen kan afvige fra det lokale spilletidspunkt.

Danmarks gruppe inkluderer denne gang Tyskland, Wales og Island. For kampene i Wales skal vi være opmærksomme på, at de er en time bagefter rent tidszonemæssigt, mens de på Island er to timer bagefter.