Expekt

Fodbold-EM.com’s officielle partner expekt har en særlig kampagne for alle besøgende på Fodbold-EM.com. Du kan således få de bedste odds på EM hvre dag!

Fodbold-EM.com’ officielle parter, expekt, tilbyder ‘Den Gyldne Time’ på alle kampe under EM for fodbold-EM’s besøgende. Du får dermed de bedste odds på 1×2-markedet, når du spiller med i Den Gyldne Time.

Den Gyldne Time er hver dag mellem kl. 12:00 og 13:00!
I Den Gyldne Time skærer expekt nemlig al profitten fra. Det er den profit, der normalt tilfalder bookmakeren – oddsene sættes nemlig ud fra en tilbagebetaling på 100%! Du får af den grund helt og aldeles fremragende odds, hvis du spiller på 1×2-markedet på expekt!

Er du klar til Den Gyldne Time?

SPIL HER

Hvad er Den Gyldne Time-konceptet?

Bookmakere tjener normalt penge ved at have en profitmargin på hver begivenhed. Men i Den Gyldne Time fjernes denne profit. Det betyder, at alle EM-kampe har odds baseret på en profitmargin på 0%. Dette gælder for 1×2-markedet på alle EM-kampe hver dag i tidsrummet mellem kl. 12:00 og 13:00.

Jo lavere profitmarginen er, jo bedre er det for spillerne. En 0% profitmargin er ideel for spillerne, da det giver de bedst mulige odds. Afhængigt af oddsformatet kan der dog lejlighedsvis være små afvigelser fra 0%-marginen.

I Den Gyldne Time får du som fodbold-EM.com’s besøgende de bedste odds på EM-kampe!

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kampagnen gælder mellem 14. juni – 14. juli.