Expekt

Under EM 2020 var verden vidne til en tragisk hændelse, da Danmark-stjernen Christian Eriksen kollapsede som følge af et hjertestop, under et gruppespilsopgør  mellem Danmark og Finland. Det kom som et shock for mange af de danske fans og mange var allerede dengang overbeviste om, at det nok var Christian Eriksens sidste kamp på fodboldbanen. 

Christian Eriksen overraskede mod alle odds med hans seneste retur til engelsk fodbold, da han skrev under på en 1-årig kontrakt med oprykkerne fra Brentford, der i øvrigt har danske Thomas Frank som cheftræner. 

Tirsdag aften blev det så Christian Eriksens retur til Parken, da Danmark spillede venskabskamp mod Serbien. Christian Eriksen var kaptajn for de danske tropper, som  følge af  et forslag fra kaptajnen Kasper Schmeichel – en symbolsk gestus som de andre spillere bakkede op omkring. 

Christian Eriksen spillede en forrygende kamp og scorede et klassemål udenfor straffesparksfeltet, da Danmark vandt overbevisende over Serbien 3-0. De to øvrige mål kom fra Joakim Mæhle og Jesper Lindstrøm med assist fra Pierre-Emile Højbjerg og Christian Nørgaard som lagde op til Eriksens mål.   

Der var varme velkomster til Christian Eriksen og et stort fremmøde blandt tilskuerne for at overvære hans retur. Bannere med velkomsthilsener til Eriksen og hyldestsange var der rigeligt af under hele kampen.