Expekt

Danmark havde vundet deres to første kampe, som alle var på udebane og der var optimisme henimod opgøret mod Kroatien, i Parken. Danmark stillede op med en 4-3-3 formation, med Christian Eriksen med fra start. Det blev et tæt opgør mod Kroaterne, men et sent mål fra Mario Pasalic gav Kroaterne sejren. Jonas Wind fik udlignet i det 87. minut, men målet blev annulleret af VAR grundet offside. 

Det betød at Danmarks perfekte start på Nations League tog en negativ drejning, med det første nederlag, men landsholdet forblev dog på førstepladsen. Mandag d. 13. Juli spillede Danmark så deres anden hjemmekamp, mod Østrig. Her blev det til en total dominans og allerede i første halvleg stod der 2-0 til de danske tropper, med mål fra Jonas Wind og Andreas Skov-Olsen. 

Danmark sidder nu på en førsteplads i gruppe A1 i Nations League med 9 point og med 5 point ned til andenpladsen, hvor Kroatien sidder. Frankrig er overraskende kommet dårlig afsted i gruppen og sidder på sidstepladsen med kun 2. point. Næste runde af Nations League skal spilles til September lige inden VM i Qatar.