Danmark er i år med i A-puljen til Nations League og det betyder, at der naturligvis er stærkere modstandere i vente. Danmark er kommet i gruppe med Frankrig, Østrig og Kroatien og Danmark er i manges øjne set som det 3. Stærkeste hold i gruppen, efter Frankrig og Kroatien. 

Men trods dette, er Danmark kommet til en forrygende start, med en 2-1 sejr og Frankrig og ligeledes en 2-1 sejr over Østrig. Selvom Danmark var favoritter mod Østrig, blev det til en svær kamp og Østrig så ud til at være mest målfarlige, under kampen, men et pragtmål uden for feltet af Jens Stryger Larsen, gav Danmark sejren.

Kampen mod Frankrig var præget af fransk domination som forventet og deres kvalitet var uden tvivl til at få øje på. 2 kontramål af Andreas Cornelius gav dog Danmark sejren, som chokerede mange. 

Dette betyder, at Danmark sidder nu altså på førstepladsen i Gruppe 1A og har spillet 2 udekampe, hvilket er en perfekt start. Næste kamp bliver mod Kroatien d. 10 Juni i Parken og hvis Danmark får en sejr i den kamp, kan det roligt siges at de kommer videre fra gruppen.