Danmarks U17 hold er lige draget til Israel, hvor der spilles U17 EM. Danmark er med i gruppe D som også indeholder Portugal, Sverige og Skotland. De fleste er enige om, at Portugal er favoritter til at sikre sig førstepladsen gruppen, hvilket de allerede er godt på vej imod – men der er kamp om 2. pladsen mellem Danmark og deres naboer fra Sverige.

Der blev dog en dårlig start for danskerne i den første spillerunde, hvor de tabte 2-1 til et stærkt svensk mandskab. Nogle defensive fejl og et straffespark gav Sverige sejren, mens Noah Sahsah reducerer til 2-1. 

I den anden spillerunde sikrede Danmarks U17 mandskab en vigtig 3-1 sejr mod Skotland og Portugal slog ligeledes Sverige i den anden kamp i gruppen. Det blev til mål af Alexander Simmelhack og Markus Jensen, samt et selvmål fra Skotland der gav det 3 point på kontoen. Dog er Sverige stadig foran Danmark i gruppen, grundet antallet af point i indbyrdes kampe. Danmark skal altså slå Portugal, et stærkt hold der er favoritter til at vinde turneringen, samt få hjælp af Skotland i deres kamp mod Sverige. Den sidste kamp bliver altså afgørende for Danmarks U17 hold til dette EM.