Det danske kvindelandshold må siges at have fået en drømmestart på Nations League, med seks point i tre kampe.

Danmark har om nogen sat sit aftryk på Nations League gruppe 3. De rød-hvide fører suverænt gruppen efter to kampe, hvor både Tyskland og Wales er blevet sat på plads.

Specielt sidstnævnte fik ørerne i maskinen, da de tog imod Andrée Jeglertz tropper. Den nye landstræner har på rekordtid fået den danske trup med på hans ideer, og specielt den offensive del flyder.

Danmark har længe været solide i forsvarsspillet, men siden den svenske træners tilkomst må man så sandelig også sige, at den offensive del er kommet på plads. Danmark spiller forrygende fodbold. Det kom også til udtryk i kampen mod Wales. Hele fem mål blev det til, men det kunne sagtens være blevet til flere.

Kampens bedste spiller var uden tvivl Pernille Harder. Den danske anfører kvitterede med et hattrick, og var konstant en trussel for waliserne. Faktisk kunne hun have scoret et fjerde, men måtte altså nøjes med tre af slagsen.

Hun kom desuden med stor ros til Andrée Jeglertz, da hun efter kampen komplimenterede holdet og spillestilen under den nye landstræner.

“Når holdet spiller godt, så gør det det også mig bedre. Vi får alles styrker ud med den måde, vi spiller på. Det gavner selvfølgelig også mig.” Udtalte Harder efter kampen.

Alt i alt må det siges at have været en drømmestart for Jeglertz, der i sin korte tid som dansk landstræner har lykkedes med at implementere sine ideer.

Danmark fører således Women’s Nations League gruppe 3 med toppoint og en målscore på 7-1. Det danske kvindelandshold skal næste gang i aktion i slutningen af oktober, når Island og Wales skal forsøge at dæmme op for Harder og co.