I dette års udgave af Premier League, den engelske fodboldliga, er der rekordmange danske fodboldspillere der deltager på tværs af de diverse fodboldhold. 

Ikke mindst ‘Danskerklubben’ Brentford, er der rigelig med danske spillere at finde i truppen og senest har holdet tilføjet den danske stjerne Christian Eriksen til truppen. 

Der er dog også andre Premier League klubber med danske spillere. Blandt andet Tottenham, hvor Pierre Emile-Højbjerg er fast mand i startopstillingen. Derudover, Joachim Andersen som er en vigtig spiller i Crystal Palace samt Andreas Christensen som spiller for Chelsea. Jannik Vestergaard, Kasper Schmeichel og Jacob Sørensen er også at finde blandt andre klubber som Leicester og Norwich. 

Den Engelske Premier League er blevet længe opfattet som den største og mest konkurrencedygtige liga i Verden. Derfor vil det tilsyneladende også have en effekt på landsholdet, at der er så mange danske spillere med i ligaen. De danske spillere om til daglig spiller i Premier League vil altså blive testet uge efter uge og denne udfordring vil gøre dem gavn, når de skal spille for landsholdet.