UEFA U17 EMs elite runde er gået i gang, og det vil producere 15 vindere, der skal slutte sig til værterne Ungarn i finalen fra den 17. maj til 2. juni. Danmark er i Gruppe 3.

De otte gruppevindere og syv andenpladser med de bedste resultater vil kvalificere sig til finalen. Gruppe 6 løber indtil mandag d.13, og de resterende syv kører fra den 22. til den 28. marts for at afgøre, hvem der skal spille mod Ungarn i finalen.

Danmarks U17 landshold med i Gruppe 3

Danmark er i gruppe 3 sammen med England, Holland og Nordirland og vil spille fra den 22. til den 28. marts. Det bliver op ad bakke for Danmark, hvor England og Holland er favoritter til at gå videre fra den gruppe.

Gruppe 1 har Serbia som vært og vil spille mod Israel, Bosnien og Hviderusland. Gruppe 2 har Montenegro som vært og vil spille mod Wales, Skotland og Island. Gruppe 4 vil se Spanien, Tyskland, Tyrkiet og Finland konkurrere.

Portugal er vært for gruppe 5 og vil konkurrere mod Tjekkiet, Polen og Slovakiet. Belgien, Norge, Kroatien og Slovenien vil konkurrere i gruppe 7, mens Frankrig, Schweiz, Letland og Albanien vil konkurrere i gruppe 8.

Tidligere vinder af U17 EM er med

Nogle af de tidligere vindere af U17-titlen er med i kampen, såsom Nederlandene, Spanien, England, Portugal, Tyskland, Schweiz og Tyrkiet. England, Nederlandene og Spanien vil forsøge at udvide deres rekord med at kvalificere sig 14 gange siden overgangen til U17-klassifikation. Cypern, Albanien, Montenegro, Letland og Wales håber på at gøre deres debut i U17-finalerne. Slovakiet har kun tidligere deltaget i finalerne som værter.