Danmarks kvindelandshold skal være med, når UEFA Nations League skal etableres. Danmarks kvindelandshold skal i øvrigt spille VM 2023 i kvindefodbold til sommer. Nations League kommer til at have indflydelse, på kvalifikation til EM 2025 i kvindefodbold. 

Nations League er ikke den mest populære turnering. Mange mener, at det er en slutrunde for meget og at der allerede er nok med slutrunder, i form af EM og VM. Nu skal Nations League introduceres i kvindefodbold, og det danske kvindelandshold er naturligvis med.

Nations League fungerer således, at der er tre puljer, A, B og C. I hver pulje er der 4-5 grupper, som skal spille om at enten rykke op fra deres gruppe, eller i så fald at man er med i Pulje A, kan man altså blive Nations League mestre.

Det danske kvindelandshold har haft en forrygende kvalifikation, til VM 2023 i kvindefodbold. Det har blandt andet medført, at deres position på verdensranglisten er blevet forbedret. Lige nu sidder Danmark på 10. pladsen på UEFA ranglisten og det betyder, at de kommer til at være med i Pulje A – og kan altså vinde Nations League.

VM 2023 i Australien & New Zealand venter

Som sagt er Danmarks kvindelandshold med i VM 2023 i Australien og New Zealand. Danmark er med i Gruppe D, sammen med England, Kina og enten Chile, Senegal eller Haiti, som skal spille play-off kamp om den sidste plads i gruppen.