Expekt

Onsdag blev Nations League semifinalerne kampene afgjort. Værterne fra Holland skal møde Kroatien i semifinalerne, mens Spanien skal op imod EM vinderne fra Italien.

4 lande, Holland, Spanien, Kroatien og Italien, kvalificerede sig til UEFA Nations League finalerne, ved at vinde deres respektive League A grupper sidste år.

De vil nu konkurrere i en mini-turnering midt på året for at afgøre titlen for 2022-23. Kampene vil finde sted i Holland, med kampe planlagt til at blive afholdt i Feyenoord Stadion og FC Twente Stadion i Enschede.

Holland på hjemmebane ved UEFA Nations League

Det er vigtigt at bemærke, at Holland er værten for dette års UEFA Nations League. Det er første gang Holland er vært for disse finaler, og dette kan give dem en fordel i kampene.

Holland har også en stærk historie i international fodbold, med mange succesrige præstationer i tidligere turneringer. På den anden side har Kroatien også vist sig at være en stærk modstander i international fodbold, især efter deres imponerende præstation i VM 2018, hvor de nåede semifinalerne.

Spanien og Italien i storopgør ved Nations League

Spanien og Italien er også stærke hold med mange succesrige præstationer i tidligere turneringer. Dette gør det svært at forudsige, hvem der vil vinde dette års UEFA Nations League.

Hvor kan man se Nations League live – Sendeplan & TV tider

Kroatien - Spanien
Holland - Italien

 

Det er TV2 Sporten som har rettighederne til denne udgave af UEFA Nations League. Det vil være muligt at se alle semifinale kampe samt finalekampen d. 18 Juli 2023 på TV2 Play.