Efter to nederlag i den anden gruppe blev det danske hold slået ud af gruppespillet ved EM for kvinder i 2022 mandag den 16. juli. De to bedste hold fra hver gruppe gik videre til turneringens playoff-runde. Onsdag den 20. juli startede EM-kvartfinalerne.

England og Østrig spillede åbningskampen ved EM i fodbold 2022 den 6. juli på Old Trafford. Kvartfinalekampen er slut efter 17 dage, og semifinaleholdene er blevet fastlagt.

En stor overraskelse ved de hidtidige lege blev oplevet i gruppe B i gruppespillet, da Danmark blev udelukket fra kvartfinalerne efter at have tabt til Spanien i den sidste runde af gruppespillet, hvor Tyskland og Spanien kvalificerede sig som de to bedste hold i gruppe B.

Spanien og England kæmpede hårdt i den første runde af kvartfinalen onsdag den 20. juli. Spanien, der havde ført 0-1 på Falmer Stadium i det 54. minut takket være et mål af Esther Gonzalez, måtte se sig slået af værterne. Lionesserne overvandt et underskud og besejrede Spanien med 2-1 og gik videre til semifinalen ved EURO 2022 takket være Ella Toones og Georgia Stanways mål.

Kvartfinalen i UEFA Women’s Euro 2022 mellem Tyskland og Østrig fandt sted torsdag den 21. juli, og selv om Østrig skræmte det tyske hold med fantastisk spil, hjalp mål af Lina Magull og Alexandra Popp dem videre. I sidste ende sejrede de dog med 2-0 og gik videre til semifinalen takket være mål fra begge tyske spillere.

I kvartfinalen i kvindernes EM 2022 vandt Sverige også over Belgien efter en livlig kamp fredag aften. Til glæde for de svenske tilhængere scorede Linda Sembrant det kampafgørende mål i de sidste minutter af tillægstiden. Da England er en af favoritterne i dette EM i kvindefodbold 2022, lægger denne sejr op til en spændende semifinalekamp mellem Sverige og England på Bramall Lane på tirsdag.

Frankrig brød i sidste ende det hollandske forsvar i forlænget spilletid og nåede semifinalen ved VM for kvinder for første gang siden 2011. Franskmændene vandt 1-0 på New York stadion takket være et mål af Eve Perisset i det 102. minut. Inden Eve Perissets straffespark gav Frankrig føringen, havde Holland tidligere holdt det franske hold nullet i et uafgjort resultat. Onsdagens semifinalekamp finder sted på Stadium MK mellem Frankrig og Tyskland.