Fredag aften indledte Tyskland sin EM 2022-kampagne med en imponerende sejr over Danmark med 4-0 på Brentford Community Stadium. Tyskerne var i kontrol med kampen fra start til slut og kunne have vundet med en større margin, hvis de havde udnyttet deres chancer. Denne sejr vil give dem selvtillid til resten af turneringen, og de vil være en af favoritterne til at løfte trofæet.

Magull brød igennem forsvarsspilleren Stine Pedersen, genvandt bolden og gik frem mod mål, og hun sendte den lige forbi målmand Lene Christiansen og bragte Tyskland foran i det 21. minut. I de første 12 minutter havde Tyskland allerede ramt træværket tre gange, hvilket tvang det danske mandskab til at indtage en defensiv position.

Danmark skabte næsten aldrig nogen trussel i første halvleg, da tyskerne spillede let mod det danske hold. Danmark havde svært ved at kontrollere bolden i længere perioder, fordi det aggressive tyske hold forhindrede dem i at lave risikable forsøg. Efter Magulls åbningsmål vandt Tyskland første halvleg med 1-0.

Anden halvleg

Christiansen blokerede snedigt Magulls indsats på lang afstand tidligt i anden halvleg. Tyskerne viste imidlertid, at de ikke kunne stoppes, da Schuller var højest til at møde og heade tyskernes andet mål ind fra et hjørne leveret af den tyske kantspiller Magull.

I det 78. minut blev Lena Oberdorfs aflevering sendt ind af indskiftede Lattwein, hvilket gav Tyskland det tredje mål. Med sit 54. mål for sit land satte en anden indskifter, Popp, prikken over i’et på slutresultatet. Da den danske trup blev utilfreds med hele deres præstation, blev Kathrine Møller Kuhl udvist for anden gang for en booking lige før slutfløjtet.

Med en målscore på -4 er Danmark sidst i gruppen og skal vinde sin næste kamp for at have en chance for at gå videre til knockoutfasen. De skal overstå deres tilbageslag for at kunne tage imod Finland tirsdag med et vildt og frygtløst drive.

Danmarks startellever

Målmænd: Lene Christensen (Rosenborg)

Forsvarere: Katrine Veje (Rosengård), Rikke Sevecke (Everton), Stine Pedersen (Valerenga)

Midtbanespillere: Sofie Svava (Real Madrid), Janni Thomsen (Valerenga), Sanne Troelsgaard (Reading), Sofie Junge Pedersen (Juventus).

Fremad: Pernille Harder (Chelsea), Rikke Marie Madsen (Madrid CFF), Signe Bruun (Manchester United)