Kasper Hjulmand har nu udtaget truppen, der skal sikre Danmark deltagelse til næste års EM i Tyskland.

Den danske landstræner har udtaget truppen til Danmarks kommende EM-kvalifikationskampe mod Kasakhstan og San Marino, der har afgørende betydning for Danmarks deltagelse til EM.

Truppen er meget lig den der blev udtaget sidste landsholdspause, men dog med et par justeringer. Således er Robert Skov og Philip Billing blevet udtaget – og med god grund. Siden sidste landsholdspause har begge spillere nemlig startet inde i alle ligakampe for deres respektive klubber i Bundesligaen og Premier League.

Derimod er Jens Stryger Larsen, Martin Braithwaite og Nicolai Vallys blevet sorteret fra. Det samme gælder Mikkel Damsgaard og Thomas Delaney, der begge sidder ude med skader.

Derudover er der også blevet plads til Mohamed Daramy igen. Stade Reims-spilleren var oprindeligt ikke udtaget i den seneste trup, men blev ringet op undervejs som en erstatning. Det samme gjorde sig gældende for Victor Kristiansen fra Bologna, og han er også udtaget i denne omgang.

Kasakhstan-kampen skal revancheres

Danmark ligger pt. nummer to i kvalifikationsgruppen med 13 point efter seks kampe, mens Slovenien ligger på førstepladsen. Danmark kan dog selv afgøre tingene ved at vinde de sidste fire kampe.

Det er derfor afgørende for Danmarks chancer at der kommer seks point på kontoen mod Kasakhstan og San Marino.

Det burde også være muligt. For selvom Hjulmands tropper skuffede i Kasakhstan, hvor man smed en føring på 2-0 væk, så burde det være en nemmere opgave at slå kasakhstanerne i Parken. San Marino er en must-win for de danske drenge, så alt andet en tre point vil være en fiasko. Lykkedes det at få de seks point, mangler der blot to kampe mod henholdsvis Slovenien Nordirland i november.

Her er Danmarks trup

Målmænd

Kasper Schmeichel, Anderlecht
Frederik Rønnov, Union Berlin
Mads Hermansen, Leicester City

Forsvarsspillere

Simon Kjær, AC Milan
Victor Nelsson, Galatasaray
Andreas Christensen, FC Barcelona
Joachim Andersen, Crystal Palace
Joakim Mæhle, Wolfsburg
Alexander Bah, Benfica
Victor Kristiansen, Bologna

Midtbanespillere

Pierre-Emile Højbjerg, Tottenham
Christian Eriksen, Manchester United
Mathias Jensen, Brentford
Christian Nørgaard, Brentford
Morten Hjulmand, Sporting CP
Philip Billing, Bournemouth

Angribere

Jonas Wind, Wolfsburg
Jesper Lindstrøm, Eintracht Frankfurt
Andreas Skov Olsen, Club Brügge
Yussuf Poulsen, RB Leipzig
Rasmus Højlund, Manchester United
Mohamed Daramy, Stade Reims
Robert Skov, Hoffenheim