Expekt

EM-slutrunden i Tyskland er ved at være slut, da EM 2024-finalen spilles på søndag. Spanien møder England i finalen, og der er kick-off kl. 21.00 i den tyske hovedstad Berlin.

Nu har vi dækket gruppespillet, ottendedelsfinalerne, kvartfinalerne og semifinalerne ved EM 2024, og en måned i Tyskland nærmer sig sin afslutning med 50 spillede kampe i turneringen og én kamp tilbage, kamp 51.

Spanien møder England i EM-finalen. En kamp der spilles søndag den 14. juli. To hold der håber på at vinde turneringen, vil være til stede i Tyskland for at glæde deres fans i ind- og udland.

For Spanien vil en sejr give dem titlen som det mest succesfulde i EM-historien, da det vil være deres fjerde EM-titel.

For England vil det omvendt betyde, at fansene i de engelske gader endelig kan få lov at synge med på “It’s coming home”, mens den rent faktisk gør det. Det vil nemlig være første gang de vinder EM, skulle de gå hen og slå Spanien. Den seneste og eneste store fodboldtitel England vandt, var tilbage i VM 1966, hvor England løftede pokalen i en turneringen, der blev spillet på egen jord.

Det olympiske stadion i Berlin vil være vært for Europas to bedste landshold i øjeblikket.

Hvor bliver EM-finalen i 2024 sendt?

DR1 og TV2 ejer rettighederne til EM-finalen i Danmark. Begge kanaler sender kampen med kick-off kl. 21:00 både på DR1, DRTV, TV2 og TV2 Play. Der vil være optakt fra kl 18.50 på TV2 og 18.55 på DR1.

Program for finalen i EM i fodbold 2024

Søndag 14. juli: (DR1, DRTV, TV2, TV2 Play

Spanien – England, Olympiastadion Berlin
21:00