Expekt

Kvartfinalerne i Europamesterskabet i fodbold 2024 er nu færdigspillet. Fire hold er blevet elimineret, og fire hold står stadig med muligheden for at blive europæisk mester. Herunder kan du se kampprogrammet, tv-planen og holdene til EM-semifinalerne i Tyskland 2024.

Efter weekendens kvartfinaler står det nu klart, hvilke fire nationer der har chancen for at vinde EM i fodbold 2024, og nogle af Europas stærkeste nationer er tilbage i top fire. I den ene ende finder vi Spanien og Frankrig i semifinalen, efter at begge hold slog en gigant ud hver i kvartfinalen (henholdsvis Tyskland og Portugal). I den anden halvdel skulle England bruge en straffesparkskonkurrence for at komme forbi Schweiz, mens Holland vendte op og ned på Tyrkiet i Berlin for at sikre sig den fjerde og sidste semifinaleplads.

Semifinalerne ved EM 2024 spilles den 9. juli og 10. juli. Begge kampe spilles med kick-off kl. 21.00, hvilket betyder, at vi fra nu af kun får en kamp per dag, hvilket selvfølgelig er trist i sig selv. Dog kan vi glæde os over at de mest dramatiske kampe nu kommer. Det er afgørelsens time, når vi tirsdag og onsdag finder ud af, hvem der skal møde hinanden i finalen på søndag på det Olympiske Stadion i Berlin.

Er der en bronzekamp i EM?

Svaret er nej. Kun to hold spiller om medaljer, og det er de to finalehold. Taberne af EM-semifinalerne i 2024 tager hjem med en delt tredjeplads i bagagen.

Kampprogram EM i fodbold 2024 semifinaler

Tirsdag den 9. juli:

Spanien – Frankrig
21:00

Udsendelse i studiet fra kl. 20.00.
DR1 og DRTV

Onsdag den 10. juli:

England – Holland
21:00

Udsendelse i studiet fra kl. 20.00.
TV2 og TV2 Play