Expekt

Holland og Tyrkiet går videre til kvartfinalen ved EM, og står nu overfor hinanden på lørdag.

Holland videre til Kvartfinalen

Hollands fodboldstjerner fortsætter deres imponerende form ved EM 2024 med en overbevisende sejr over Rumænien i ottendedelsfinalen. Med en 3-0 sejr i München viste Ronald Koemans tropper, at de er klar til at udfordre de bedste hold i turneringen.

Hollandsk Dominans

Kampen startede med et aggressivt rumænsk hold, der satte Holland under pres fra første fløjt. Rumænerne skabte flere chancer og lagde et solidt pres på det hollandske forsvar. Men efter Cody Gakpos mål i det 20. minut skiftede momentum fuldstændigt. Gakpo tog et træk ind i banen og sendte flot bolden i netmaskerne, hvilket satte tonen for resten af kampen.

I anden halvleg fortsatte Holland med at dominere, og indskiftede Donyell Malen blev den store helt med to mål i de sidste ti minutter. Malen scorede først på oplæg fra Gakpo og afsluttede senere kampen med en flot solopræstation. Hollænderne spillede med stor selvtillid og teknisk overlegenhed, hvilket lover godt for deres videre færd i turneringen.

Tyrkiet i Ekstase – Eventyret Fortsætter

Tyrkiet leverede en overraskende sejr over Østrig i en intens ottendedelsfinale, hvor forsvarsspilleren Merih Demiral trådte frem som den store helt. Med to mål i en 2-1 sejr sikrede Tyrkiet sig en plads i kvartfinalerne, til stor jubel for deres fans.

Tyrkisk Triumf

Kampen kunne ikke være startet bedre for Tyrkiet. Allerede efter et minut scorede Demiral sit første mål efter et hjørnespark, hvor østrigerne fumlede bolden på målstregen. Tyrkiet fortsatte med at spille klogt og defensivt solidt i første halvleg, hvilket gjorde det svært for Østrig at finde rytmen.

Efter pausen intensiverede Østrig presset, men det var igen Demiral, der steg op til et hjørnespark og øgede føringen til 2-0. Østrig fik reduceret ved Michael Gregoritsch efter 67 minutter, hvilket satte gang i et massivt pres mod det tyrkiske mål.

En Heroisk Redning

Tyrkiets målmand, Mert Günok, blev kampens anden helt med en utrolig redning i overtiden. Christoph Baumgartner havde en kæmpe chance for at udligne med et hovedstød, men Günok strakte sig til det yderste og reddede Tyrkiet fra forlænget spilletid.

Holland og Tyrkiet mødes i kvartfinalen

Både Holland og Tyrkiet er med aftenens resultater videre til kvartfinalen, hvor de står overfor hinanden. Det sker på lørdag klokken 21.00, og Holland kan forvente en hård kamp mod et tyrkisk hold, der også har vist god form ved EM. Med Holland og Tyrkiet i topform kan vi forvente en spændende fodboldkamp, der lugter langt væk af mål.