Expekt

Det var en tilfreds og glad Joakim Mæhle der mødte pressen efter Danmarks flotte uafgjorte resultat mod England.

Den nordjyske landsholdsback var tilfreds med spillet som ham og hans holdkammerater leverede i dag, men var på trods af det spillet over resultatet.

“Jeg tror vi kan være tilfredse med kampen. Lidt skuffet for at være ærlig over resultatet, for i alle 90 minutter synes jeg, at vi er det bedste hold. Vi holder dem væk fra målet. Selvfølgelig har de en lille smule, men vi er virkelig det bedste hold i dag. Så vi kan være stolte, vi kan være tilfredse med resultatet, men skuffede over resultatet”, udtalte Wolfburg-spilleren efter kampen.

Han roste derefter yderligere hans holdkammerater for det flotte spil de leverede mod englænderne.

“Det er også en kompliment til os at gøre England mindre gode. For selv om vi ligger lavt, og de har bolden, bliver vi i vores blok, men vi presser dem altid, og bag dem gør vi dem altid usikre. Vi har også en del spillere på midtbanen, som erobrer mange bolde i dag, så det er også et kompliment til os.”

Stor ros til Morten Hjulmand

Specielt Morten Hjulmand, der scorede det afgørende mål for Danmark på et fremragende langskudsmål fik nogle rosende ord med på vejen.

“Han (Morten) er en rigtig god spiller først og fremmest, og så er han en sjov type. En god type. Og han er lidt den her ledertype. Han er ved at blive en stor profil på vores hold. Det var en flot scoring af Morten. Ikke kun hans mål men også hele hans præstation var virkelig god i dag. Så stor cadeau til Morten.”

Der var altså masser af gode takter fra det danske landshold, der må siges at have svsret igen til kritikerne fra den første kamp mod Slovenien. Holder Danmark det her niveu mod Serbien på tirsdag, burde der være fine muligheder for danskerne for at gå videre til knockoutfasen.